sprutte maling projekter

sprutte maling projekterKrakkeleret maling er en klar stof anvendes under malingen , der får malingen til at knække , hvilket skaber en forvitret eller antik udseende . En ting at huske om sprutte maling er, at det er umuligt at forudse præcist , hvordan malingen vil revne . Denne proces bruges til at give malingen en gammel look og skønhed knitren maling ligger i det uforudsigelige og naturligt udseende udseende .

Forvitret Møbler

Giv et stykke af træmøbler en antik , vejrbidte udseende uanset dets alder med knitre maling . Male hele overfladen af møblet med en latex interiør maling . Dette er den farve , der vil blive synlige gennem revner i toppen lag maling , så vælg en farve , der matcher din udsmykning ordningen . En anden mulighed er at springe denne første lag maling , så den nøgne træ vil vise gennem revner . Påfør knitren maling på toppen af tørret underlak og lad det tørre i cirka to til fire timer . Følge op med en top coat af latex interiør maling . Den øverste lag maling skulle begynde at sprutte indenfor ca fem minutter. Når malingen er tør , beskytte dine møbler og maling job med et lag klar polyurethan .

Aged Walls

Tilføj tekstur på vægge for at give dem en ældet og peeling udseende med knitre maling . Start med at male væggen i en solid base farve , og lad malingen tørre helt . Børste knitren malingen på væggene i tilfældig pletter med en pensel ved hjælp af en frem og tilbage , på kryds og tværs bevægelse . Må ikke anvendes et jævnt lag af knitren maling til hele væggen , bare børste det hurtigt langs dele af muren , hvor du vil give det udseende af skrællet maling . Lad knitren malingen tørre i mindst 24 timer, og derefter anvende en antik glasur på væggen med en klud . Denne glasur er normalt findes overalt indendørs maling sælges , og det er en gylden brun glasur , som vil give væggen et antikt udseende . Det færdige væg vil have krakket områder og ligner en peeling , malet stenmur.

Home Decor

Når du har den grundlæggende teknik ned , skal du ikke være bange for at prøve at bruge sprutte maling på alle overflader , der kan males : træskåle , vaser , håndværk kasser og endda keramiske fliser coastere . Mens sprutte medium klæber godt til træ , vil det også holde sig til en malet overflade . Så , så længe du ordentligt prime og male keramik eller andre overflader , det knitren maling vil overholde basen lag maling og gøre resultater, som svarer til, når det anvendes på træ . Beskyt din sprutte-malet nips med et lag akryl sealer for at forhindre afskalning eller chipping .

Anden Artikel

 • enkle ideer til maling børneværelset
 • beton pletter & farvestoffer
 • hvordan man kan dekorere en tv væg
 • hvordan man kan rense en silke Shoji skærm
 • hvordan at omarrangere møbler i din familie værelse
 • hvordan man kan hænge plader vægudsmykning
 • kreative iscenesættelse og potteplanter
 • installationsvejledningen til plantagen blinds
 • hvordan man kan lave blinds , der ikke vil lukke hele vejen
 • hvordan man kan male krydsfiner paneler
 •