syv overkommelig kunst ideer til børneværelset

syv overkommelig kunst ideer til børneværelsetDu skal bruge:
dekorativ beslag
. Niveau .
Bor .
Skruer.
Stjerneskruetrækker.

Udsmykning en kid 's værelse kan være dyrt , men det behøver ikke at være . Produkter med dobbelt anvendelse findes på hjemme og i discountbutikker at skabe et nyt look eller at tilføje et par tilbehør . Brug illustrationer fra dit barns yndlingsbøger at skabe billig indrammet kunst . Brug stencils til at male en grænse i nærheden af loftet. Paint en tavle på væggen . Du behøver ikke at bryde banken til at skabe et rum dit barn vil være stolt af .

Billedbog Art

Brug illustrationer fra yndlingsbøger at skabe indrammet kunst . Find billig bøger og rammer i alle størrelser på discount og sparsommelighed butikker . Shop sparsommelighed butikker og loppemarkeder for at finde bøger med en vintage look .

Stencils

Lav en farverig kant på vægge , i nærheden af loftet , ved hjælp af billige stencils . Find stencils i discountbutikker og hobby forretninger , eller gøre dem selv ved hjælp robust papir eller pap . Brug latex eller akrylmaling . Tillad malingen tørre baseret på produktets anvisninger .

Mobile

Lav mobiltelefoner ved hjælp af emner fundet i hjemmet eller i discountbutikker . Har dit barn til at vælge objekter for den mobile . Prøve at lave mobiler ud af malet karton , dyvler og bånd eller noget andet , der slår din smag. String objekter på fiskeri linje for en næsten usynlig hængende system . Bind fiskesnøre til krykker , eller bore små huller i pinde og tråd linjen igennem. Bind linjen til en billig krog og sno krog i loftet . Hæng mobiler utilgængeligt for små børn , der måtte være fristet til at give dem en slæbebåd .

Mural

Paint et vægmaleri . Vælg det billede, du ønsker at male på væggen . Ocean scener og landskaber med slotte er sjovt valg . Oprette et gitter på billedet ved at bruge en blyant til at tegne en brik bestyrelse mønster på overfladen af billedet . Genskabe gitteret på en større skala på væggen . Brug en blyant til at skitse det billede , du ønsker at male . Projektet er billigt , men det vil tage lidt tid . Mængden af tid vil afhænge af kompleksiteten af de design , du vælger .

Kridttavle Paint

Tilskynd dit barn til at gøre kunsten til sit værelse ved at male den ene væg --- eller en del af en mur --- med tavle maling . Billig tavle maling kan købes i hjemmet forbedring butikker og hobby butikker. Tillad malingen tørre baseret på produktets anvisninger . Giver masser af kridt til dit barn og rummet vil blive fyldt med farverige kunst .

Hanging Quilt

Hang et arvestykke dynen for at gøre et barns værelse . Mange quilts er kunstværker og vil tilføje mønster og farve til et rum . Hvis du ikke har en dyne , overveje at gøre en specielt til dette formål ved at bruge dit barns gamle tøj . En dyne lavet af gamle tøj er næsten gratis at lave , og dit barn vil nyde at se på stof fra nogle af deres foretrukne outfits . Du behøver ikke en speciel quilt bøjle til at hænge dit kunstværk --- blot montere en gardinstang på konsoller .

piñatas

piñatas er ikke kun til fester , kan de også gøre op et værelse . Vælg piñatas at supplere rummets udformning eller tema , eller vælger en Pinata bare for sjov . Find piñatas på discount og fest levering butikker .

Anden Artikel

 • hvordan man opbevarer håndklæder i billige og kreative måder
 • vejledningen for at foretage en trælade stjerne
 • ideer til at dreje en aluminium våbenhuset ind i et værelse
 • hvordan man laver en stue i en sportsbar
 • hvordan du tilføjer spejl paneler til en dør
 • tips til udsmykning en lille baby dreng ’s værelse i traktorer
 • tips til brug af vinyl til polstring
 • fabelagtige hjem udsmykning idéer
 • hvordan man designer en mur
 • hvordan man kan dekorere en indvendig sten mur
 •