teen strand soveværelse ideer

teen strand soveværelse ideerstranden og havet temaer er meget populære blandt teenagere , og der er mange variationer af disse temaer og forældre kan nemt ændre dem til at matche deres børns alder som de vokser. Plus , der er masser af plads til både forældre og teenager til at gå på kompromis og drøfte mulighederne .

Walls

Det højre væg farve eller behandling kan gøre en strand-tema værelse . Det sætter scenen for resten af rummet . Grå, blå , beige og fløde fungerer bedst , fordi de er forholdsvis neutralt og går med mange andre farver og mønstre .
For en teenager , der elsker lyse farver og spænding , ville en turkis farve går godt på væggene med en mørkere nuance af samme nuance på trim . En teenager , der kan lide en stille , måske fredfyldte føler mig som en periwinkle blå på væggene med en creme eller beige trim . Teenagere , der ønsker en ren smag for masser af ændringer i fremtiden kan vælge en varm creme farve til væggene og en blå-grå eller lysere farve til trim . Tør børstning flere nuancer af samme nuance sammen for nogen af disse kombinationer kan give en illusion af bølger eller sand på væggene .

Møbler

Der er ingen grund til at købe nye møbler til en strand-tema værelse . En teenager kan male de gamle møbler til at matche trimme farve , limning søstjerner og skaller til stolerygge og gavle til at forny gamle møbler . Erstat skuffe trækker med elfenben eller børstet sølv trækker i form af fisk , havfruer eller blæksprutter . Lim skaller over nøgne pære nightlights at skabe sjov sammen med glas fisk og stuk lamper . Hvis budgettet indeholder nye møbler , lys skov og kurveflet er vejen at gå , rulle mønstre i træet mimic bølgerne mens naturfarvet flet giver rummet en organisk følelse.
Sengetøj og puder kan være et køb værd at ; komplementære farver virker bedst snarere end at forsøge at matche væggene . Dette hjælper møblerne pop mod væggen farve i stedet for at forsvinde . Mønstrene behøver ikke at være åbenlyst strand-tema , striber , blød marmorering , tie- dye og rattan puder give det indtryk uden at blive popsmart .

Tilbehør

Tilbehør kan gøre eller bryde en strand-tema værelse . Dekorationerne skal forblive unge, mens der ikke bliver tacky . En lille ledning fiskegarn kan tilføje en luft af sjov , når slynget over en fodspark eller hænges i hjørnet til at holde udstoppede dyr eller en samling af farverige flip-flops . Sand-farvet Berber område tæpper skabe en illusion af sand og giver teen et sted at " maroon " sig , mens dagdrømmeri . Ting som miniature surfbrætter og vildsvin årer kunne dekorere væggene. Eller , for super-billige dekorationer , kunne teen hænge hendes samling af badetøj og saronger kunstfærdigt på væggene i stedet for at holde dem i skabene . Tilføj et par billeder og plakater af smukke tropiske scener , nogle tropiske silke blomster og et par farvestrålende tørklæder sår omkring lampeskærme og gardinstænger og værelset er færdig .

Anden Artikel

 • hvordan man kan male gamle bjælkelaget i kælderen
 • hvordan du fjerner caulk fra gulvtæppet
 • hvordan man kan få en mulig antikke evalueret fad
 • hvordan man kan dekorere en piger badeværelse
 • hvordan man kan gøre dækkeserviet vindue toppers
 • hvad er Knockdown væg tekstur ?
 • hvordan du giver din dekorere maling mere tekstur
 • hvad er de komponenter i selvklæbende tape ?
 • hvordan man kan dekorere køkken frysere i en primitiv stil
 • hvordan man får plisserede sheers til at hænge ordentligt
 •