tips om indendørs maling

tips om indendørs malingMaleri indersiden af dit hus kan omdanne æstetik i dit hjem . Det giver dig mulighed for at udtrykke din personlige stil samt fuldstændigt ændre stemningen i dit hjem . Ifølge House-maleri-info. com , er maleriet det mest overkommelige og hurtigste måde at tilføje værdi til dit hjem . Selv om alle kan hente en pensel og sætte male på en væg , efter et par enkle interiør maling tips kan hjælpe dig med at opnå et professionelt resultat hurtigt , og med begrænset fejl .

Vælg den rigtige farve

Det første tip til opnå en stor indendørs maling job er at vælge den rigtige farve . Tænk på belysningen i hvert værelse , og male et par forskellige skår af forskellige farver, du tænker på den ene væg . Undersøge de forskellige farver på forskellige tidspunkter af dagen under forskellige lysforhold for at sikre, at du ved, hvordan farven vil se ud i hver lysforhold .

Vælg den rigtige finish

Vælg den rigtige finish til den rigtige type overflade . Ifølge Valspar. com , skal du vælge en halvblank eller højglans finish for trim , træværk eller tung trafik områder . Vælg en flad , æggeskal eller satin finish til vægge.

Surface /Gulv Prep

Sørg for at overfladen du vil være maleri er ren for snavs og støv , og lappe eventuelle huller eller ru områder i gipsvæg med gipsvæg spackle . Tillad masser af tid til drywall patch til tørre før maling . Også , flytte alle møbler, der er nær overfladen , at du vil blive maleri til et andet værelse og lagde sig malerens plastik på jorden for at undgå maling på dit gulv .

Tape kanter

Brug malerens tape til at tape kanter af alle trim og alle kanter , hvor overfladen , at du er maleriet rører et område, der ikke vil blive malet . En måde at sikre, at malingen kanten er helt lige er at tage interiør caulk og køre en perle af caulk langs kanten af malerens tape og overfladen du maler . Udjævne perlen med din finger. Mal overfladen og lad malingen til at rulle over på båndet . Snart efter maling , træk båndet op . Caulk skaber en forsegling mellem væg og tape , fjerne eventuelle luftbobler , hvor male mine glide under båndet . Brug caulk skaber en helt lige kant .

Paint Dag

Ifølge Valspar . com , er det vigtigt at male på en dag med lav luftfugtighed . Dette vil bidrage til at øge den hastighed , hvormed malingen tørrer . Brug også en lige børste til kanter og en rulle til store vægge . Vær sikker på at undgå at komme for meget maling på pensler og ruller , da dette vil resultere i uønskede drypper . Efter maleri , skylles straks ud pensler og ruller med vand for at sikre , at malingen ikke tørre og ødelægge børster . Vente adskillige timer på malingen at tørre , og hvis det er nødvendigt , anvende en anden frakke.

Anden Artikel

 • hvordan man kan gøre latinske & ballon nuancer
 • hvordan man skaber en mod alrum
 • bedste vintage tilbehør til badeværelset
 • hvordan man kan male zink metaldele
 • hvordan man vælger fliser & injektionsmørtel farve
 • den bedste måde at fjerne tapetklister
 • unikke vindue behandling ideer
 • hvordan man kan dekorere et mørkt værelse med væg grænser
 • Foran indgangen udsmykning idéer
 • hvordan man kan skabe et badeværelse design
 •