våbenhus gulvbelægning ideer

våbenhus gulvbelægning ideerVåbenhuset er blevet det nye udenfor tre-sæson plads til familier i dag . Mange indgangsparti er udstyret med tv og lænestole som traditionelle familieværelser har . Dækker gulvet i din veranda vil gøre området mere som en forlængelse af indersiden af dit hjem og give dig og din familie ekstra stue plads til en god del af året .

gummifliser

Dæk veranda med sikringsanlæg gummifliser . De er vandtætte , så hvis nogen fugt hober sig op på din veranda gulvet , vil de ikke blive ødelagt . Fliserne er lavet af tykt gummi , som er meget behageligt at gå og stå på grund af deres stødabsorberende effekt .

gummifliser er ikke glatte når de er våde , så de er en stor sikkerhed funktion til din veranda . De kommer i alle forskellige farver og mønstre til at matche de fleste helst indretning . Fliserne er nemme at installere og kan lægges over beton eller træ .

Indendørs-Udendørs Gulvtæpper

Indendørs-udendørs tæpper er lavet til at modstå elementerne . De tæpper kommer i område størrelser eller fra ruller , så du kan installere dem væg-til-væg . Den indendørs-udendørs tæpper af i dag kommer i nogle meget udsmykkede design , som kan gøre enhver våbenhus føle sig som en udenfor forlængelse af dit hjem . Afhængigt af type og kvalitet af tæppe du vælger , kan dette blive en af de billigste valg for en veranda gulvbelægning .

Paint som en gulvbelægning

Brug male som en gulvbelægning til din veranda kan være så dekorative som et tæppe , når du bruger en af de faux maleteknikker . Dette er den billigste gulvtæppe af dem alle , og det giver dig mange muligheder .

Malingen kan dække cement eller træ , og faux maleri skabeloner kan bruges til at ligne enhver form for rock , sten , mursten , fliser eller skifer . En faux tæppe mønster sælges også i skabeloner .

Et særligt additiv kan blandes i malingen for at skabe en skridsikker malede gulv , som er en sikkerhedsfunktion , du måske overveje , når du bruger maling på gulvet eventuel mund trafik -området.

En anden mulighed , når du bruger maling på en veranda gulv , er at male emblem af dine foretrukne sportshold , families våbenskjold eller tegneseriefigur i midten af gulvet . Dette virker godt for familien , der vil bruge våbenhuset for at hænge ud , mens du ser deres favorit shows og spil på TV .

Anden Artikel

 • hvordan man kan gøre latinske & ballon nuancer
 • hvordan man kan dekorere en lampeskærm med et bånd
 • almindelige typer af olie finish i maling
 • hvordan man kan gøre omvendt boksen fold forhæng
 • fleece vs flannel ark
 • hvordan du opretter en fransk land badeværelse
 • hvordan man kan male over glatte paneler
 • levetiden af tørrede blomster
 • historien om italiensk design
 • Hvordan kan jeg male små diamant figurer på billeder ?
 •