vaskeri design tips

vaskeri design tipsFor så regelmæssigt , som vi bruger vaskerum, er det generelt en af de mest tilfældigt planlagte områder i hjemmet . Vi har ofte sat vaskerum i en muggen kælder , overfyldt køkkenområde eller hall skab , eller vi holder det i en utætte garage . Ingen af disse opsætninger gør gøre vasketøjet en mere behagelig aktivitet . Med lidt planlægning , kan du designe en mere effektiv , brugervenlig vaskerum .

Beliggenhed , beliggenhed , beliggenhed

Aldrig sætte et vaskerum i et befærdet område . Der er få ting mere irriterende end at skulle træde over en bunke beskidt tøj . Selv om det kan synes som en god idé at have et vaskeri område til et badeværelse , du måske ikke ønsker at blive mindet om ventetid vasketøj , hver gang du går derind . Hold vasketøjet ud af køkkenet , også . Du ønsker ikke at støv, fnug og dampe forurene din mad , og du bestemt ikke ønsker mados og fedt snavs din rene vasketøj .

stedet vælge at huse vaskerum i et område nær den største kilde til beskidt tøj . Ganske ofte , betyder det opbygning af et vaskeri område nær soveværelser .

Necessities

Der er grundlæggende for at huske , når designe et vaskerum . Du har brug for et minimum af 48 inches af friarealet foran din vaskemaskine og tørretumbler , så du nemt kan åbne og gå rundt dørene . Levere reoler eller skabe høj nok til at holde vaskemiddel , skyllemiddel og blegemiddel ud af et barns rækkevidde . Hvis du ikke har plads til fuld-størrelse apparater , vælge en stakket vaskemaskine /tørretumbler sæt . De sparer du gulvplads .

Foruden en gulvafløb i vaskerum , købe en automatisk spærreventil for at undgå potentiel vandskade .

Extras

Hvis du har plads , overveje hængende en tørring bar for de poster , der ikke kan sættes i tørretumbleren . Husk at give plads til en strygebræt . Uanset om det er indbygget i eller en fritstående bord , skal du plads til at manøvrere . Glem ikke at yde tilstrækkelig belysning . Du ønsker ikke at være i et mørkt , nusset sted samtidig gør vaskeri .

Storage

Lagerplads er i høj kurs i vaskerum . Brug trådkurve til at holde alting organiseret på hylderne , og sørg for nogen bordplads ophold klar . Sortering siloer vil skære ned på den tid, det tager at sortere dine beskidte vasketøj . Husk at placere en papirkurven i rummet at holde orden .

sidste hånd

Som enhver anden plads i dit hjem , du vil have din vaskerum til at være en dejligt sted at tilbringe tid . Male det en farve, du kan lide , hænge fotos eller illustrationer . Med lidt kreativitet kan et vaskerum blive en anden oase i dit hus .

Anden Artikel

 • hvordan man kan skabe et digitalt ur
 • vejledning til installation draperier hardware
 • hvordan man finder en farve til at male et badeværelse
 • hvordan man kan male motiver er uden for huset
 • badeforhæng : pvc vs polyester
 • Hvordan kan jeg hænge en ballon skygge ?
 • hvordan man kan male ark vinylgulve
 • hvordan man kan hænge gardiner på ringe
 • wainscot paneler ideer
 • tips om udsmykning med blå og brune farver
 •