værktøjer til en væg - mount pejs

værktøjer til en væg - mount pejsIldsteder giver en fantastisk måde at varme op i huset , når det er koldt udenfor . At være i stand til at kæle på sofaen med en brand i pejsen går er den bedste følelse i verden . Der findes særlige værktøjer , der kan hjælpe med at installere vægbeslag pejse , så du kan opleve varme i dit helt eget hjem .

Stud Finder

Den stud fishfinder, også kendt som stud censor , er en meget nyttig , når det kommer til installation vægbeslag pejse . Pligt til stud finderne er at finde den tømmer i dine vægge . De er små , elektroniske apparater , som er nemme at bære rundt og let at bruge . Alt du skal gøre er at skubbe det over overfladen af muren , du ønsker at finde tømmer i , det virker ved at registrere felt ændres . Når der er tæthed , som er højere end luft , vil det instrument fortælle dig , at du har nået tømmer .

Modeller , der er nyere kan også registrere elektriske ledninger og rør . Der er en hel del forskellige former for stud censorer . Zircon Professional materiale Finder er en mere moderniseret søg , og det kan registrere rør og metaltråde . En anden kaldes Sears Craftsman tilgang-læsning stud censor , og det er ekstremt simpelt og let at bruge for alle-også selvom du ikke er den største tømrer i verden . En anden form for stud censor kaldes RYOBI stud LED tilgang , og det er en kombination af målebånd og en stud censor .

Caulk

Caulk er ekstremt vigtigt , når det kommer til installation af pejs . Ikke alene lukke huller og samlinger , men det er også et godt værktøj , når det kommer til fugtisolering og vindtætning. Caulk er meget enkel at bruge og slidstærk og den bedste del er, at det ikke er for pebret , enten . Der er to måder, du kan anvende caulk-ved hjælp af en patron eller bruger en tube . Hvis du får patronen , dog du også nødt til at få en fugepistol . Du behøver ikke engang at være en professionel til at gøre noget af dette . Enhver kan gøre det , fordi det er en enkel proces .

Niveau

Der er en masse forskellige slags steder og huse , hvor installation af en vægmonteret pejs på en plan grund tæt på umuligt . Så de har et praktisk er en god idé . De fleste niveauer bruger hætteglas er dog denne verden bliver værktøjer til elektronisk mode i dag , og flere niveauer er blevet elektronisk med lasere . At bruge det , placere den på en flad overflade og boblen skal være i midten af hætteglasset i centrum . Hvis det ikke er så overfladen ikke niveau . På en femogfyrre grader vinklet overflade , bør niveauet være mellem takkede linjer på toppen hætteglasset . For de lodrette flader , vil boblen være i centrum af den øverste hætteglasset .

Anden Artikel

 • hvordan man kan male den indvendige side af en aluminium båd
 • jukebox spillerummet ideer
 • hvordan man kan finde ud af kilowatt , der anvendes til spor belysning
 • hvordan man kan male og dekorere en børne-
 • er lysstofbelysning skadeligt ?
 • reoler ideer til små rum
 • hvordan at omarrangere møbler i din familie værelse
 • hvordan man kan rense og male væggene to linjer i forskellige farver
 • hvordan man kan dekorere en stue i klostret stil
 • orange & rød teen soveværelse ideer
 •