vindue behandling for at stoppe fading

vindue behandling for at stoppe fadingWindows tilføjer en stor værdi for et hjem , der gør det muligt boligejer at nyde naturligt lys og udsigt over den udendørs. Men vinduer også mulighed for solens ultraviolette ( UV ) stråler at trænge ind i interiøret , hvilket kan resultere i falmede møbler , tæpper , tapet og illustrationer . Mange typer af behandlinger er tilgængelige for at reducere virkningen af solens skadelige stråler , der tilbyder forskellige grader af æstetisk værdi og privatliv samt

Window Film

Window film og installation kits er til rådighed i hjemmet forbedring butikker i en række forskellige finish . Frosted folie tilbyder privatlivets fred i Udover at blokere op til 99 procent af solens UV- stråler . Tonet eller spejl-finish film også blokere skadelige UV- stråler , samtidig med at fastholde det synspunkt . Varmestyring film er dyrere , men kan afspejle sommervarme og fastholde vinteren varme samtidig med at blokere skadelige stråler .

Dekorative Film

Du kan blokere UV -stråler og samtidig tilføjer kunstnerisk interesse for hjemmet , bør du overveje dekorative vindue film , der har udseendet af farvede glas . Dekorative film kommer i blomster , abstrakt og geometriske mønstre og er synlige på begge sider af glasset , næsten sløring af den opfattelse, ind i eller ud af hjemmet . De er selvklæbende og giver privatliv i tillæg til UV- beskyttelse .

Professional g /l VOC

For store eller komplicerede opgaver , overveje at ansætte et firma til professionelt installere dit vindue behandling . Mens dyrere , en professionel til at installere vindue film leje sikrer en hensigtsmæssig type film er installeret til din situation . Mange virksomheder tilbyder også en garanti , der dækker brud inden for de første par år af installationen . Leje en professionel er også en god idé , hvis du har brug for film på tagvinduer eller andre svære at nå glas .

Fortelte

Fortelte er en ydre funktion, der kan blokere solens stråler og reducere mængden af varme , der kommer ind i hjemmet . Fortelte er tilgængelige i en række forskellige stoffer og farver , og mange kan åbnes på flere forskellige vinkler at give varierende grader af skygge . Afhængig af din situation , kan du overveje en markise er stor nok til at dække en hel gårdhave , eller vælge vindue fortelte , der er installeret over hvert vindue åbning og skygge blot et par meter uden for vinduet i sig selv.

Gardiner og Shades

Gardiner eller sol nuancer giver UV-beskyttelse samtidig med et ubegrænset antal af design muligheder inde i dit hjem . En af de største ulemper er , at for at yde beskyttelse , skal produktet være lukket eller trækkes , sløring af den opfattelse . Nogle sol nuancer findes i ren og skær materialer , der tillader delvis synlighed , men kun få produkter tilbyder den klare , frit udsyn opnås med vindue film.

Anden Artikel

 • hvad er en Kelvin i belysning ?
 • hvordan man kan gøre matteret spejle
 • hvordan du opdaterer et hjørne pejs
 • hvordan man gør en komplet makeover for mit hus
 • plast alternativer til tin lofter
 • silkepapir faux efterbehandling
 • hvordan man kan male alabast glas
 • hvordan man lakering last møbler
 • Roman skygge ideer
 • design ideer til en teenage drengs værelse
 •