DIY badeværelse maling

DIY badeværelse malingMale et badeværelse kan være en vanskelig opgave på grund af hindringer som , toiletter , Forfængeligheder , brusekabiner og lamper . Men det er ikke så hårdt , som du måske tror , fordi når du finde ud af hvordan du får din pensel og ruller rundt om alle de hindringer , der er virkelig ikke så meget maleri at gøre . Indsamling et par leverancer og gøre en tur til maling butikken er alt hvad du behøver for at komme den organiserede og begynde dit projekt

Du skal bruge: .
Sponge
Malere " tape .
Dropcloth eller plast .
Maling.
Primer .
Pensel .
Malerulle .
Paint bakke .
Stigen.

Forberedelse af Bad


1 .
Fjern eventuelle billeder , gardiner , håndklæder og møbler , som vil være i vejen . Flyt dem ud af badeværelset for at give dig mere plads til at arbejde .
2 .
Tør væggene med en fugtig klud eller svamp til at fjerne ethvert snavs eller snavs og sørg for, væggene er tørre , før du begynde at male eller grunding . Dette vil hjælpe den nye maling pind bedre og holder længere .
3 .
Tape off omkring en trim , spejle , brusere , toiletter , lys eller andet , som du ikke ønsker at male . Kør kanten af båndet stramt langs disse genstande med tape-lige nok til, at båndet er rørende væggen , men ikke omfatter noget af det . Jo bedre du tape off , vil ranke dine linjer være, når du maler .
4 .
Læg plastic over gulvet , forfængelighed og toilet , så du har mindre rydde op for at gøre senere . Du kan bruge malere « tape for at sikre plastik .

Maleri


1 .
Begynd maleri ved at skære i omkring kanter, hjørner og tapede område med en pensel . Hvis du bruger en primer , skal du male primer på første og lad det tørre , før du anvender din farve pels . Det er det samme som maleri , bare med primer i stedet for maling .
2 .
Hæld noget maling i malingen bakken , dyppe rullen i malingen , og rul af den overskydende ud på flade del af bakken . Begynde at rulle maling på væggene , hvor du ønsker det, anvende et jævnt lag i hele rummet.
3 .
Fortsæt med at rulle , indtil alle væggene er beklædt med ny maling og lad det tørre .
4 .
Undersøg plads til afgøre, om det skal et nyt lag. De fleste værelser har brug for to frakker til god dækning . Hvis du beslutter at gå med en anden pels , gentag trin 1 til 3.

gode råd og advarsler


 • Kom bag toilettet kan være besværligt, så den mest almindelige teknik er at pakke på toilettet i plastik, herunder bag det , og brug en børste til at male så meget af muren som muligt . Nogle malere fjerne toilettet , men de fleste mennesker ikke ved, hvordan man gør det . Du kan også fjerne kun toilettet låget , som vil give dig nem adgang rundt om toppen af toilettet . Hvis bagsiden af toilettet rører væggen , forsigtigt skåret i med din pensel så tæt som muligt , indtil du ikke kan se den del af muren , som du ikke kunne nå .
 • Anden Artikel

 • hvordan man laver en sengeramme med skrællekniv logfiler og pinde
 • hvordan man kan forlænge bambus rullegardiner ved at tilføje en del af en anden
 • hvordan man kan fjerne maling pletter i tøj
 • hvordan man kan tape et hjørne , når maleri
 • hvordan man finder en farve til at male et badeværelse
 • hvordan du installerer kork laminatgulve
 • instruktioner for at gøre en boks pude
 • retninger for at gøre plisseret gardiner
 • toiletsæde forskelle
 • hvordan man tilføjer en fan til en eksisterende strømkilde
 •