billige loft ideer

billige loft ideerDu skal bruge:
Kridt snap linje
. Square .
Thinset mørtel .
Notched mørtel murske .
Tynde flise afstandsstykker .
Wet så .
Tile fugemasse .
Børste.
Uslebet injektionsmørtel .
Injektionsmørtel gummiskraberen .
Svamp.

Loftet design kan være lige så vigtig som resten af rummet . Det design, du vælger til loftet , vil afhænge af rummet . Billige loft ideer spænder fra brug af træ rammer , falske træbjælker til at skabe en åben bom udseende , forsænket belysning , ved hjælp af suspenderet objekter med lys til at skabe stemning belysning , malet design eller stof draperet fra hjørne til hjørne . Billige loft ideer er så begrænset som den fantasi .

Game Værelser

Vedhæft gamle brætspil til loftet for at dekorere et spil rum. Kort og poker chips gøre en stor dekoration , når dannet i en cirkel omkring et loft fan . Afhængigt af anvendelsen af spillet værelse, kan du finde gamle og kasserede poolkøer , pool kugler , ping-pong pagajer , tennisketsjere eller nogen andre poster baseret på dine foretrukne spil og på det tema, du overvejer for dit spil værelse . Køb i sparsommelighed butikker og lejlighedskøb siloer-de fleste emner sælge for et par cent .

Festlighederne

Udsmykning dit værelse og loft til bryllupper , fødselsdage , ferier eller inddelinger , for eksempel , kan være så simpelt som at placere streamers strakte ende af lokalet . For eksempel , fejre at et bryllup genbruge julelys sammen med hvid crepe streamers , startende i centrum og som strækker sig hvert hjørne af lokalet for længden af lysene . Tape lille Lacy papir doilies i et mønster nær centrum af den streamers eller hænge dem fra en streng i enderne .

Generelt Ideer

Open-stråle , sænkes eller drop -down , kobber-fliser , indrammet og coffered lofter hver gøre en attraktivt supplement til et køkken , spisestue eller dagligstue . Drop -down lofter er nemt opstår ved at skabe figurer fra tunge pap eller billig træ plader , suspension dem fra loftet med små-kæde eller snor . For stemningsbelysning , bruge en streng af lys vedlagte mellem loft og bestyrelsen, skjule ledningen langs loftet og hjørne til stikkontakten med en pap strimmel malet for at matche væggen . Kassettelofter er nemt opstår med gamle billedrammer eller træbjælker , klippe og er knyttet til loftet for at gøre firkanter . Før montering af bjælker i loftet , male dem en lys skygge , let sand og afslutte dem med en satin plet af en medium til mørk farve .

Anden Artikel

 • tosidet badekar badeforhæng ideer
 • DIY lamelgardiner
 • hvordan man kan dekorere brændeovne & reoler
 • ideer til dekoration stuer
 • hvordan man opbygger et køkken genbruge vogn
 • hvad er klipning tape til gardiner ?
 • beskrivelse af bordpladen springvand
 • hvad er fordelene ved glasfiber indrejse døre ?
 • hvordan man kan male metal døre for at have en Woodgrain kig
 • forsænket belysning stilarter
 •