definition af ris sengen

definition af ris sengenNår vi tænker på en ris seng , kunne man forestille sig at det er den nederste lag af en kød gryderet , og faktisk risen i nogle amerikanske opskrifter kaldes en seng af ris . Men den henvisning til en ris seng har meget større betydning i amerikansk historie, end blot en gourmet måltid . Det faktisk refererer til en seng , vi sover i.

Det Rice Bed

Den ris seng er en meget stor , Queen Anne -stil , himmelseng , der har ruller hugget ind i stillinger . Himmelsenge var meget almindeligt , selv før det 18. århundrede , men det er den symbolske betydning af de billeder , der giver ris sengen dens omdømme og værdi , fordi det er et tegn på rigdom og velstand .

Disse senge er bygget højere end normalt senge og kræver en skammel af en eller to skridt for at få på dem . De er omfattende og velformulerede i design , og udskæringer i de stillinger, alle har store betydning .

en del af historien

Ris senge opstod i North og South Carolina tilbage i det 18. århundrede . På det tidspunkt var ris og tobak disse stater 'større afgrøder . Markedet for disse varer steg utroligt inden for disse stater , og berømmelse for deres branche spredes hurtigt over hele USA og i udlandet .

Konkurrencen mellem de enkelte plantageejerne voksede også , og mange af dem blev meget velhavende . Mange af de rige plantageejerne bygget store godser og etablerede deres præg af velstand ved at skære billeder af deres primære eksportmarkeder-ris og /eller tobak-på stillinger i deres senge . Disse senge blev snart kaldt ris senge eller plantage senge .

Familie Arv

Ris sengene var gået ned gennem generationer, og var især vigtige som en arv , fordi de repræsenterede familien stolthed og betydede forfædres rigdom . På grund af den værdi, disse senge afholdt for velhavende plantageejerne og deres familier , har den moderne verden er tilpasset deres udseende til deres egen kvalitetsmøbler.

kvalitetsmøbler

Den oprindelige Sengene var lavet af massiv mahogni eller kirsebær træ . De var designet med kvalitet for øje og bygget til udholdenhed , fordi de var objekter af stolthed , som ville være overladt til børn i velhavende plantageejerne som en del af deres arv . Motiverne på de hovedgærder , trinbrætter og de fire stillinger varierede i udseende . Indlæg varierede fra tynde til brede og korte til høje , men alle dem tilladt rigelig plads til helleristningerne .

Moderne Møbler

I dag , producenter fremstiller ris senge med overlegen håndværk og holdbarhed , fordi de er en del af den nedarvede amerikanske historie . De fleste af dem vil have billeder hugget ind i de stillinger og hovedgavl som en del af designet , men uden at den oprindelige betydning . For at supplere disse senge , er fabrikanterne gør også andre soveværelse møbler med samme kvalitet træ og detaljer . Disse omfatter kommoder, natborde , klædeskabe , stole , borde og trin afføring .

Anden Artikel

 • om dekorative betongulv maleri
 • finurlig måder at vise toiletpapir
 • hvordan man kan hænge en bruser spejl
 • hvordan man kan dekorere en skolebygning tema køkken
 • hvorfor er en pejs en fattig varmer i et rum ?
 • badehåndklæde udsmykning idéer
 • hvordan du installerer Baseboard trimme i et badeværelse
 • instruktioner for at gøre en boks pude
 • hvordan man opbygger en træ display staffeli
 • hvordan man kan dekorere med farven rød
 •