design ideer med grøn granit

design ideer med grøn granitGreen granit er ikke kun attraktivt og trendy , men er også en hårdfør , alsidigt design element for alle dele af huset . Når de fleste mennesker tænker på granit overflader , de tænker på køkken bordplader , men der er så mange måder at indarbejde den naturlige skønhed af granit ind i dit hjem . Granit overflader er holdbare , dekorative og relativt billig , så vær kreativ .

Bordplader /Vanities

I køkkenet køkkenbordet er den klassiske sted for granit , da det giver en varme-og smudsafvisende overflade , der ikke vil ar eller vise skæremærker . På trods af det er popularitet i køkkenet , granit gør en fantastisk badeværelse forfængelighed toppen så godt. Granit 's glatte , cool overflade bidrager til afslapning og samtidig tilføjer et strejf af luksus og er ikke let beskadiget af varme krøllejern eller hårfarve .

Vaske /Bøtter

Granit er let skæres i bassiner , som kan enten blive integreret i en granit køkkenbordet eller tilstrækkeligt som en stand-alone dekorativt indslag. Granit dræn er relativt billige og vil ikke pletter , blister eller knæk den måde rustfrit stål eller porcelæn dræn vil , og det polerede finish aldrig aftager . Hvis budgettet ikke er et problem , kan du overveje en granit badekar . Ud over at tilbyde de samme praktiske fordele som en granit vask , serverer en granit badekar I midten af en luksus badeværelse og kan endda tilføje til hjemmet værdi .

Tile

Granit er ofte skåret i fliser i forskellige størrelser , fra 1x1-tommer mosaik fliser til 16x16 tommer gulvfliser , og du kan købe det rå , tumlede , glat og poleret . Grøn granit fliser gør en dejlig foyer eller forstuen , men du kan også bruge den som gulve til et helt rum , enten alene eller forskudt med en anden farve . Mange køkkener har en granit flise backsplash at matche bordplader, og hvis en granit badekar er ude af din prisklasse , overveje at bruge granit fliser i bruseområdet . Tilføjelse følte fødder til et enkelt granit flise gør det til det perfekte coaster til stuen .

Bordplader

Granit bordplader tilbyde de samme fordele som granit bordplader , og tilføje et element af overraskelse at finde natursten i en uventet sted . Sofaborde og spisestue borde ser mere storslået og formelle med granit toppe , og granit-topped kommoder og soveværelse Forfængeligheder tilføje luksus til rummet .

mantels /vindueskarme

Mange Kapper og vindueskarme er traditionelt bygget i hvid marmor ; erstatte dem med grønne granit ikke blot tilføjer farve til rummet , men kan også binde sammen andre granit elementer . Et almindeligt , fladskærms- kantet plade er billig nok til ethvert budget , men skulpturelle og dekorative kanter er også tilgængelige til at fuldføre udseendet . Installer granit vindueskarm plader som dekorative reoler , eller installere den flugter med mur omkring en pejs .

Diverse Decor

Green granit gør en fantastisk bordplade skulptur eller en lampe base og er tung nok til en funktionel bogstøtte i en formel bibliotek . Hvis du kun har én eller to granit elementer i rummet , kan granit tilbehør gør alting mere sammenhængende . Granit servietringe i spisestuen , en granit skærebræt i køkkenet og en granit forfængelighed bakke i soveværelset er alle måder at sprede skønhed grønne granit i hele dit hjem .

Anden Artikel

 • hvordan man gør hængsler til køkkenskabe
 • hvordan man kan blande en skov loft & et trægulv
 • hvordan man kan give møblerne en realistisk antik malet finish
 • laminat vs hårdttræ i køkkener
 • hvordan man kan male en solnedgang vægmaleri for en kid’s værelse
 • hvordan man designer et rum som Disney
 • hvordan man kan male i en teen børneværelset
 • hvordan man kan iscenesætte et hus med interiør maling farve
 • hvordan man kan sy plisseret forhæng
 • interiør maling ideer til røde mursten
 •