design & udsmykning idéer til en pejs

design & udsmykning idéer til en pejsPejsen er ofte den vanskeligste del af et rum til at dekorere . Hvis du kan lide pejsen form og materiale , dit job er simpelt --- vise det frem med illustrationer, et nyt lag maling , eller smukke kunst objekter på Kaminen . Prøv at male din pejs en dybere nuance af rummets accent farve , for neutrale rum , holde pejsen senest to nuancer af muren farve . Hvis du ikke kan lide din pejs , der er et par forholdsvis nemme måder at ændre dens farve og form uden at gøre større renoveringer.

Tilføj Stillinger og Mantel

Hvis din pejs består af en simpel mursten rektangel , du kan give det en statelig udseende ved at tilføje en Mantel og stillinger . Denne enkle Derudover får du mantel plads til at vise fotos , grafik og smykker , det gør også pejsen et centralt punkt i rummet , med et strejf af storhed og Old World stil . HGTV anbefaler konstruere lange , smalle kasser af mellemlang -density fiberboard at bruge som midterstolper , og vedlægger en udskåret stolpe til forsiden af hver kasse for kunstnerisk effekt . Den ledsagende Mantel er også fremstillet af fiberboard , med en strimmel kroneformens på tværs af fronten. Den nye skorpe og side stillinger holdes på plads med væg skruer --- hvis du har moderate erfaring med hjem forbedring projekter , er dette en god weekend gør- det-selv projekt .

genskabe overflader med Stuk

Ifølge HGTV , der dækker en mursten pejs med en frakke af stuk mix er gør- stand i en enkelt weekend for mindre end 100 dollars. Hvis du ikke kan lide teksturen af mursten eller den måde, hvorpå lag synlige mursten distrahere fra dit værelse , dette er en måde at rydde op i visuelle rod . Den stuk tilbyder en glat , Adobe-lignende finish, så kan males til at matche dit værelse . Hjem forbedring butikker sælger stuk blander og konkrete bonding løsninger , der vil hjælpe stuk holde sig til mursten . Som du anvender den stuk , kan du oprette forskellige overflademønstre --- glat det med en murske , eller køre en børste igennem for at skabe tekstur .

skabe visuelle Længde

En kort , squat pejs er ikke meget spændende visuelt . For at gøre det mere imponerende , kan du udvide silhuetten af pejsen helt op til loftet . Det virker bedst , når pejsen er en anden farve end væggen --- hvis der ikke er nogen visuel kontrast mellem de to , vil udvidelsen ikke har en effekt . HGTV skabt en pejs forlængelse panel bruger medium -density fiberboard i bredden i pejsen . Dette rektangel er hængt over pejsen , så det skaber en ubrudt linie mellem gulv og loft . Hvis du ikke er opsat på tanken om at knytte træ til væggen , kan du opnå samme effekt med maling . Tape fra rummet mellem dine pejs og loftet og male det samme farve som din pejs . Du kan endda grænsen rummet med støbning til at give det en indbygget look . Fremhæv center med et spejl , krans eller et stykke kunst .

Ideer til en fridage Pejs

Hvis din pejs er bare for udseende , hvorfor så ikke bruge den plads inde i sin fulde fordel ? Lejlighed Terapi undersøgt måder at udfylde en fridage pejs og fandt visuelt slående løsninger såsom at fylde rummet med cut logfiler ( indsat så de afskårne ender ansigt udad ind i stuen ) . Mod en monokromatisk baggrund , logger skabe en neutral , naturlig kilde til interesse. Lys og lysestager er en anden god måde at bruge rummet , der tilbyder romantisk belysning til fester og middage . Hvis din pejs er forseglet , maling sælen sorte og skabe et rum foran det med en dekorativ bakke . Sted reel eller faux logger på bakken og sejlgarn julelys gennem dem at kaste en glød , der kopierer Firelight .

Anden Artikel

 • indendørs maling Indretningstips
 • hvordan man designer en kælder med en lang værelse & lavt til loftet
 • om hvid marmor
 • DIY ophængning af flydende drywall
 • hvordan man kan overføre et billede til en dyne
 • hvordan man kan male en dør til at ligne en seks panel
 • vaskeri design tips
 • hvordan man kan måle , klippe og hem plisseret gardiner
 • hvordan man kan male en stål badekar
 • fransk landkøkken stilarter
 •