falder dør udsmykning idéer

falder dør udsmykning idéerHvad enten du er udsmykning døren til et hjem , klasseværelset eller forretningssted , skal du bruge falde tema accenter at give forstuen en festlig touch . Fall dør dekorationer ikke blot forskønne døren og vise din ferie ånd , men også give din familie eller studerende til at udtrykke deres kreativitet og fejre sæsonen .

Seasonal Wreath

Tag et tip fra hus og hjem magasin hjemmeside , og oprette en krans til at vise på din dør . Køb en Styrofoam ringe på et håndværk eller blomsterbutik , og vedhæfte silke blade , plast falder frugt og grøntsager eller grankogler til ringen med lige ben eller en varm lim pistol . Når du er tilfreds med udseendet , tråd ene ende af en 12- tommer lange stykke bånd gennem midten af kransen , binde enderne af bånd i en knude og hænge den sæsonbestemte dekoration på din dør .

Hvis du opretter kranse til døren af en skole klasseværelse , lade børnene lim bladformet glansbilleder sælges til scrapbooking eller håndværk butikker til en " ring " skabt ved at skære i centrum af en hvid paptallerken . Give glimmerlim , markører og selvklæbende skum figurer , at de studerende kan bruge til at pynte på kranse .

Leaf Garland

Giv din dør følelsen af efteråret med en hurtig og nem udsmykning . Køb dele af plast eller silke blad krans fra et fartøj eller part levering butik . Inden turen til butikken , måle højden og bredden af din dør for at sikre, at du køber nok tråde til at nå rundt på siderne og toppen af dørkarmen . Anbringe guirlande langs ydersiden af dørkarmen med midlertidige selvklæbende , tape eller stifter .

Dekorative Swag

Hvis du gerne vil en dør dekoration med en rustik , følger et forslag fra Land Home magasinet hjemmeside , og brug ører af tørret Majs til at designe en simpel swag . Køb 05:56 ører af indiske majs på et græskar patch , købmand eller håndværk butik. Bind den ene 8-tommer lange stykke bånd eller snor til udgangen af hvert kornaks . Hold alle dele af bånd eller snor i den ene hånd , og træk nogle af de ender , så Aks hænge i forskellige højder . Bind enderne af strengen i en knude til at danne den sæsonbetingede swag , og hænge den på en krog på din dør . Hvis det ønskes , forskønne swag yderligere ved at lime silke blade langs strengene .

Classroom

Lad falde døren dekoration trække dobbelt told , hvis du tilføjer udsmykning til en grundskole klasseværelse dør . Hvis du prøver at motivere de studerende til at vende i deres hjemmearbejde , for eksempel , skabe et skilt med brun , orange , gul og rød bygning papir , markører og blade-formet klistermærker at læse " Fall i Learning . " Giv hver elev et blad-formet glansbilledet med hans navn på . Hver morgen , kan de studerende der vender i alle deres lektier til at vise deres blade på døren .

Anden Artikel

 • naturlig belysning tips
 • hvad er en lysestage ceremoniel sigt ?
 • træsorter persienner
 • christmas pejs udsmykning idéer
 • nautiske udendørs rum ideer
 • hvordan at designe dine egne vintage værelse
 • tips om gipsvæg rengøring efter slibning
 • cowboy stil stenciling ideer
 • hvordan man kan iscenesætte et hjem før sælger
 • indendørs maling ideer til moderne huse
 •