farve koordinerende & boligtekstiler

farve koordinerende & boligtekstilerNår udsmykning et hjem der er uendelige muligheder . Valget af farver og hvordan man kan dekorere kan være en udfordrende opgave . Der er mange ting at tage i betragtning, såsom valg møbler , men også at sikre en betydelig stykker kunst og andre dekorationer skiller sig ud . Der er mange ressourcer , der kan hjælpe dig med at vælge hvilke farver til at bruge og hjælpe dig dekorere dit hjem smukt

Color Koordinerende

En vigtig ting at tænke på , når udsmykning et værelse er farve koordinering . Mens nogle farver måske ikke synes at gå sammen , kan du i virkeligheden gøre nogen farver gå sammen , ifølge Jane Lockhart , en skribent på HGTV . Hun siger, det er alt sammen et spørgsmål om , hvordan du lægger farverne sammen med maling og dekoration . For eksempel tager orange og brun . Disse farver var populære i 1970'erne . Men der er måder at bruge begge af disse farver for at skabe et look , der ikke tilkalde 70'erne , som at bruge en lys sofa , men udsmykning det med orange og brun puder , eller med lys brun som den vigtigste farve i rummet , men at finde statuer og andre kunstværker , der vil bringe de orange af farveskemaet .

Overvejelser

Der er tre store ting at overveje, når hvilke farver til brug i et rum , ifølge Michelle Pollak , formand for interiør design firma The Lollipop Tree . Disse tre ting er dine personlige præferencer , hvordan du vil bruge den plads ( det vil sige for underholdende , spisning og så videre) og de fysiske træk i rummet ( f. eks belysning og arkitektur ) . Fornemmelsen af et rum og føle ejerne ønsker, er masket i farvepaletten .

mængden af farve

Det er muligt for farve bliver for overvældende i et rum . Indretningsarkitekt Deanna Radaj bruger noget, der hedder " 60-30-10 "-reglen . Denne regel betyder, at omkring 60 procent af et værelse skal være en farve . Denne 60 procent er normalt væggene . De 30 procent skal være møbler eller skabe, som bør være en anden farve . De sidste 10 procent skal være små accenter , såsom planter og kunst .

Mood Farver

Folk kan lide forskellige farver til forskellige rum , men hver farve påberåber sig en anden stemning . I " The Color Scheme Bibelen " af Anna Starmer , skitserer hun hvilken følelse hver farve vækker . Pink vil afgive en sjov , positiv og feminine stemning , mens røde vil vække lidenskabelige , trøstende følelser og det kan også gøre en person udvikler en appetit . Orange kan stimulere kreativitet og afgiver en hyggelig stemning. Gul er en indbydende farve . Grøn er en afslappende og afbalancering farve . Blue vil skabe en meditativ , rolig stemning , og endelig , violet har en sexet , åndelig værdi til det .

accentfarver

Hvis du har et møbel eller arkitektur , som du ønsker at sikre vises i et værelse , en god måde at gøre dette på er ved hjælp af accent farver . En accent farve er en farve, der anvendes , at " springer ud "og gør andre ting af farven pop ud i rummet så godt. For eksempel , hvis du har en lys rød maleri , som du ønsker at skille sig ud i et rum , ville det være bedst at have minimal farve på væggene . Prøv at dekorere omkring karakteristika stykke . Prøv en lys eller cremefarvet sofa , men satte røde puder på den. Også , så prøv at sætte andre rød accent brikker i rummet , ligesom statuetter eller små skulpturer , som ville hjælpe rødt i maleriet pop så godt.

Anden Artikel

 • hvordan du gør din egen baldakin til en baby
 • Peter Plys værelse maleriet ideer
 • hvordan man opbygger en tredimensional vægmaleri
 • instruktioner om at bruge en dør for en headboard
 • hvordan du gør din hoveddør velkommen mennesker
 • hvordan man kan afslutte en kælder dræn i gulvet
 • hvordan man kan dekorere med karruseller
 • faux træ persienner : pvc vs komposit
 • hvordan man kan male piedestaler
 • hvordan at omarrangere møbler i din familie værelse
 •