gardin & drapere vindue behandlinger

gardin & drapere vindue behandlingerDer er så mange vindue behandlinger til rådighed , at det kan være svært at vælge forhæng eller gardiner for et værelse . Vindue behandlinger bringe karakter til et rum , velvalgte gardiner vil klæde et værelse og bidrage til dens tone , alt sammen uden at være omdrejningspunktet for indretningen

Rod-Pocket Gardiner

Ifølge bogen " Creative Window Behandlinger , " gardiner med stang lommer er simpelthen " flad paneler af stof med syede-i overskrifter , Rod lommer og dobbelt-fold hems . " Før du vælger eller gøre en stang-lomme gardin , beslutte , hvordan den vil hænge ud af vinduet ( udenfor eller indenfor vinduets ramme ) og købe hardware, da stangen omkreds påvirker størrelsen af stangen lommen . Disse gardiner kan være tunge , foret eller ren og skær . Dobbeltklik stænger kan hænges op på et vindue --- en for en ren lag og en for en rum- mørkere lag .

Plisseret forhæng

Plisserede forhæng, en klassisk stil i hjemmet d¨¦ cor --- kendt for et rigt look af yards på værfter af stof . afgøre, hvordan de vil være hængt (højde og bredde ) før de køber den forhæng . Sørg også de passer ordentligt . Disse forhæng , som normalt foret , har læg langs toppen af gardinet og et grundlæggende kant nederst . I stedet for at bruge stænger , de er hængt på mange små draperier krogene på en montage bord. Pleating stilarter bugne , herunder grupperede , dobbelt klemme , bæger og ruller læg .

Tab-Top Gardiner

Tab-top gardiner , en fælles produktudbud på butikker , er mindre formelle , lettere og mere luftigt end stang-lomme gardiner og plisserede gardiner. Disse gardiner hænger ganske pænt , når foret . Fordi meget af fanebladet-top stang er udsat for , kan du overveje sit udseende som en del af hele look . Størrelsen af fanerne og afstanden mellem hver vil ændre det overordnede udseende . Faner kan være bundet på toppen i knob eller buer . Faner kan også være loops , syet helt ind i tæppet .

swags og Gardinkapper

swags er draperet stykker af færdige eller sømmede , stof . Brug dekorative gardinstænger , kan swags være så simpelt som et vindue Topper . En fuld-længde swag kan bruges med nuancer eller persienner for privatlivets fred . Overskydende materiale i en fuld-længde swag kan ballon ind i en Tieback eller samlet på gulvet . Swags , ligesom sengeforhæng , skal monteres på ydersiden af vinduesrammen . Kapper kommer i stang-lomme , plisseret eller tabulator- top stilarter . Vintage blonder eller køkkenruller kan laves om til uformel kapper .

Vigtigt Terminologi

Fremskrivningen er afstanden mellem en gardinstang eller en montage bord og væg . Fylde er mængden af stof i et vindue behandling . Til kraftige stoffer , er to til to og en halv gange fylde anbefales . Sheer paneler tage to-og-en-halv til tre gange fylde . Overlap er det område , hvor panelerne mødes og hvor meget et panel krydser over den anden . Afkast er mængden af Draperiet er nødvendige for at dække de projektion . Stabling rum er området et vindue behandling bruger når den er fuldt åbnet, og stoffet er stablet på begge sider .

Anden Artikel

 • hvordan at designe dine egne vintage værelse
 • hvordan man kan afgøre løbelængde for gardiner
 • om hængende bar vedhæng lys
 • hvordan man kan gnide & polere træ
 • hvordan du installerer brugte tæppefliser
 • falder Mantel udsmykning
 • den bedste måde at bortskaffe maling
 • hvordan man kan male asbest sidespor helvedesild
 • cookout udsmykning idéer
 • hvordan man kan dukke op igen eg frysere
 •