hvordan du installerer elektrisk belysning

hvordan du installerer elektrisk belysningIfølge Lighting. com , hjælper øge belysning modning øjet til at se bedre . Når du har masser af lys vil du ikke gå glip af nogen detaljer . Læsning bliver lettere og opgave vil ikke være så svært at udfylde . Du kan øge mængden af belysning ved at installere ekstra overhead lysarmaturer . Vide, hvordan man installerer elektriske belysning vil give dig mulighed for at gøre dit værelse og gøre at se lettere

Du skal bruge: .
Single bande " gamle arbejde " switch box
" Old arbejde " loft samleboks
. Gipsvæg installere .
12 /2 nonmetallic ( NM ) kabel .
Fisk tape .
Lommelygte .
Tape .
Phillips eller fladt hoved skruetrækker .
Elektrisk tester .
Dual NM bidetang /strippere .
Orange ledning stik .
Single polet afbryder .
Single bande skifte dørkpladedæksel .
Lampen .
15 amp enkelt pol afbryder .


1 .
Marker placeringer til din nye stativ og overgangen til at kontrollere det .
2 .

Skær huller til lys og skifte . Trace omkring den skabelon, med de "gamle arbejde " switch box og den "gamle arbejde " loft samleboks . Skær langs linier med en gipsvæg så at fjerne gipsvæg . En "gammel arbejde "-boksen er designet til at klemme til gipsvæg , i modsætning til en " ny konstruktion " boks , der skal være naglet til en væg stud . Du behøver kun at fjerne nok drywall at skubbe kassen på plads , hvilket gør det lettere at installere i en færdig væg .
3 .
Træk en længde på 12 /2 nonmetallic ( NM ) kabel fra den nye switch placering til det nye lys placering . Efterlad mindst seks inches af kabel udsættes både locations. Use en fisk båndet køre kablet op ad væggen og over loftet til fastholdelsesanordningen . Har nogen skinne en lommelygte ind i den nye switch box placering hul , og fra loftet , tråden fisken båndet muren og ud i switch-boksen hul . Fastgør båndet og kabel sammen af indpakning tape omkring dem , og træk båndet igennem væggen og ind i loftet . Dette trækker kablet gennem væggen . Da NM kablet ikke kræver kanal , er det sikkert at lægge kablet over loftet og til fastholdelsesanordningen .
4 .
Sluk for strømmen ved at dreje hovedafbryderen ud i toppen af den elektriske panel . Fjern låget , udsætter bagsiden af brændingen
5
Brug en elektrisk tester . røre ved et ben til en skrue på bagsiden af enhver afbryder og den anden gren til en metal på boksen . Hvis lyset ikke tændes , har el været afbrudt korrekt .
6 .
Træk 12 /2 NM -kabel fra den nye kontakten placering på hammerens panelet . Efterlad mindst seks inches af kabel udsat begge steder . Fodre fisk båndet muren ned fra loftet , og at kontakten placering . Fastgør fisk tape og kablet sammen ved indpakning tape omkring begge dele. Træk fisken båndet gennem væggen og ind i loftet . På panelet , fodre fiskene båndet gennem en knockout i toppen af boksen og ind i loftet . Fastgør kablet du trukket ind i loftet på fisken båndet med tape og træk det ned muren ind i panelet .
7 .
Strip kablerne på switch box , lyskasse og breaker panel . Brug dobbelt NM bidetang /strippere til at fjerne 03:57 inches af udvendige kappe , udsætter den indvendige sorte , hvide og nøgne kobbertråde . Brug Afisoleringstænger /fræsere at fratage 1/2-inch af isolering fra sort og hvide ledninger på alle tre lokaliteter .
8 .
Installer den nye elektriske felter . På kontakten placering , trække begge sæt ledningerne i udslagsblanketter på bagsiden af boksen . Slip boksen i skåret ud i væggen , og fastgør det , drej skruerne på top og bund til at forårsage vinger på boksen for at vende op bag gipsvæg . Fortsat stramning af skruerne vil sikre boks . Træk wiren gennem en knockout i loftet samleboksen og vedhæft det på samme måde som du gjorde i switch-boksen .
9 .
Find de to hvide ledninger inde i switch-boksen , og forbinde dem ved at dreje på en orange ledning stik . Forbinde de to nøgne ledninger på samme måde. Skub begge sæt ledninger ind i feltet . Wrap en sort ledning omkring en skrue på højre side af kontakten og pak den resterende sorte ledning rundt de resterende skruen på kontakten . Spænd begge . Skub ledninger inde i boksen , og fastgør kontakten til boksen i top og bund . Sat på en switch dørkpladedæksel .
10 .
Saml lampen i henhold til producentens anvisninger . Tilslut bare kobbertråd til den grønne jord skruen i samleboksen . Tilslut den hvide ledning fra boksen på den hvide ledning fra armaturet med en orange ledning stik . Gentag dette med de sorte ledninger ud af kassen og stativ. Fastgør stativ til loftet efter anvisningerne fra producenten .
11 .
Installer en 15 amp enkelt pole breaker i det elektriske panel . Slip afbryderen ind i åbningen på bagsiden af afbrydere og snap foran over centrum Buss bar . Skub afbryderen i panelet fast . Slip den sorte ledning under stilleskruen på bagsiden af afbryderen og stram . Slip den hvide ledning under en tom plads på det neutrale baren og stram . Sølvet neutrale Baren er inde i panelet , og alle andre hvide ledninger er knyttet til det . Tilslut bare kobbertråd til sølv jorden bar på samme måde . Jorden bar vil have alle grønne og nøgne kobbertråde vedlagt .
12 .
Sæt dækslet på panelet boks. Tænd for hovedafbryderen på .

gode råd og advarsler


 • Test for at kontrollere , at den elektricitet er afbrudt til det område du arbejder i at undgå elektrisk stød .
 • Denne opgave er kompliceret og kræver nogle grundlæggende elektriske viden . Hvis du bliver utilpas på noget tidspunkt , skal du kontakte en elektriker .
 • Anden Artikel

 • american bondegård udsmykning idéer
 • hvordan man frakke en aluminiumstag
 • kreativt rum design ideer
 • hvordan man kan dekorere & male et lille rum
 • hvordan man kan dekorere et køkken med koks produkter
 • eclipse vindue behandlinger
 • hvordan man kan lime tørret læder til en Polyglass ramme
 • skab ideer til børn
 • hvordan man kan male en radiator dække
 • hvordan man kan montere glas hylder
 •