hvordan man kan dekorere en forbinder spisestue og opholdsstue

hvordan man kan dekorere en forbinder spisestue og opholdsstue



Et forbindelsesstykke plads i et hjem design skal blandes sammen i harmoni , som den overgange fra et rum til et andet . Udsmykning en forbinder spisestue og stue giver mulighed for en kontinuerlig design til at bevæge yndefuldt fra et rum til et andet og samtidig bibeholde de funktionelle elementer af hver særskilt rum

Du skal bruge:
Interiør satin væg maling
Maleri forsyninger .
Gulv tæpper .
Stue møbler .
Spisestue møbler .
Vindue behandlinger .
Dekorative boligtilbehør .


1 .
Maling af vægge . Brug en høj kvalitet interiør satin tekstureret væg maling til spise -og opholdsstue vægge . Vælg en naturlig beige , lys grå, blød brun eller salvie grøn maling farve, der kan påføres med en rulle pensel . Disse neutrale farver vil give en grundlæggende baggrund for resten af inventar til den tilsluttede spisestue og stue områder . Brug en skrå pensel til at skære lige linjer , hvor væggene mødes gulvet og lofter . Hvis trim findes i enten spisestuen eller i stuen , male det en skygge mørkere eller en nuance lysere end rummets maling farve . Den nøjagtige skygge kan findes på farveprøven , der blev brugt til at oprette væg maling . Tilslutning af en spisestue og en opholdsstue kræver maling og trim være konsekvent i tekstur og farve i hele området .
2 .
Dæk gulve . Tilføj birk eller bøg trægulve til hele spisestue og opholdsstue . Hvis køber nye trægulve er ude af budgettet , vil de nuværende trægulve eller gulvtæpper arbejde for boligindretning , så længe gulvet er den samme i begge værelser . En forenet gulvtæppe er afgørende for at dekorere en forbinder spisestue og opholdsstue design . Tilføj flotte gulv tæpper til området ved at placere en grå eller skifer-farvet tæppe i midten af stuen område og under placeringen af spisebordet . Ternet , Blomster-eller stribede mønstre kan bruges til at tilføje design og tekstur til den plads .
3 .
supplere forbinder spisestue og stue med koordinerende møbler . Vælg møbler , der passer til motivet og stil af værelserne . For stuen , vil ensfarvede sofaer i neutrale , varm farvet , eller grå nuancer stå sin prøve tid uden at blive dateret eller vanskelige at arbejde med på grund af komplicerede mønstre . Tilføj et hjørne accent stol i en koordinerende farve og mønster og give accent tabeller i træ farver, der matcher gulvet og har sølvmetallic ben . Vælg armaturer og lamper i børstet nikkel eller smedejern at give lys til rummet . I spisestuen , skal du vælge et bord og stole , der har sæde puder , som supplerer farverne i området tæpper . Vælg en rektangulær eller cirkulær glas spisebord , som har sølv metallisk ben til at matche ben på stuen accent borde . Vælg en børstet nikkel eller smedejern lysekrone , der kan supplere stuen lamper .
4 .
Vælg enkle vindue behandlinger . I en forbinder spisestue og stue design, skal vindue behandlinger supplerer hinanden i stil , farve , mønster og tekstur . Med et mønstret gulv tæppe i det indvendige design , der anvendes fast vindue behandlinger i en ren og skær eller gennemskinnelig hvid , beige eller brun bomuldsstof på vinduerne . Stofferne for vinduet behandlinger bør være glatte eller indeholde et simpelt mønster . Vinduet behandlinger bør være glat og slankt uden bølgende accenter eller fluffy kapper pryder gardinerne . Placér vindue behandlinger på et træ gardinstang , der matcher den naturlige bejdse farve og accent tabeller . Gardinerne må ikke være så lange, at de flok op eller samle sig på gulvet .
5 .
give supplerende tilbehør til tilslutning spisestue og opholdsstue . Medtag dekorative tilbehør til accent tabellerne i stuen , såsom en børstet nikkel ur , en samling af metallisk lysestager og stearinlys eller en eklektisk stykke tabel kunst . Tilføj pyntepuder i et par lyse kontrast farver som rød , gul eller grøn i det ene hjørne af stuen . Kjole spisebord med en stor gennemsigtig glasskål eller en wire metal skål , der er fyldt med citroner .

gode råd og advarsler


 • Dekorative gardinstænger , vindue smykker eller beaded gardiner kan bruges til en mere formel vindue behandling design .
 • Maling af vægge , før du sætter møblerne i rummet ellers dækker alle møbler og gulvet med malerens klude før maling .
 • Anden Artikel

 • let typer af blomsterdekorationer
 • christmas pejs udsmykning idéer
 • hvordan man designer puder
 • hvordan olien en gammel ur
 • hvad er vase fyldstof ?
 • hvordan du fjerner rust pletter fra terra cotta fliser
 • hvordan man kan pletten trægulve med gamle kaffe
 • hvordan du installerer draperier ringe & kroge
 • elegante ferie udsmykning idéer
 • hvordan man kan arrangere et dusin nelliker
 •