hvordan man kan dekorere et soveværelse Chic & lurvet

hvordan man kan dekorere et soveværelse Chic & lurvetOprettelse af en chik og lurvet soveværelse er en billig måde at tilføje en ny stil til din plads . Tænk på neutrale farver , lys træ , hvide møbler og nødlidende rører , der giver lurvede til begrebet " shabby chic . " En shabby chic soveværelse er bedst egnet til en kvinde eller pige , men også arbejder for en gæst soveværelse
1 .
Start med væggene . Oprette en smart og lurvet udseende ved at starte med en neutral tone på væggene . Shabby chic indretning handler om at blande prints i neutrale toner med feminine og nødlidende rører hele rummet. Male væggene en neutral lys rosa med en svag beige undertone . En anden idé er at arbejde med to neutrale nuancer , såsom mandel og ecru til at skabe brede striber flytte lodret ned væggene . Brug et målebånd og maling tape at tilpasse striber på væggene , og holder hver stribe om en fod bred til at holde en åben , luftig føler i rummet .
2 .
Gå med lette møbler . For en lurvet chic soveværelse , alle møbler ikke er nødt til at matche . For at holde vibe konsekvent, holde med alle lyse eller hvide møbler . Massivt træ er bedst , men vidjer og imiteret træ virker også . Hvis du ikke er at tilføje farve til rummet med malede vægge , kan møblerne blive varmet op af sprøjtemaling elementer med en lav glans metallisk spray maling i tin eller bronze . Afstå fra metalliske nuancer , der er for overdådige for en shabby chic soveværelse .
Maleri imiteret træ vil skabe en bedrøvet effekt . Du skal blot male møbler med en primer og derefter fortsætte med en lys maling farve som elfenben . Malingen vil naturligvis bryde op som den faux træet ikke vil acceptere male den måde massivt træ gør , men snarere , vil det skabe naturligt kriseramte områder i hjørnerne af værket .
3 .
Opt for ungpigeagtig sengetøj . Strøelse, og vinduet behandlinger eller stolehynder skal have en piget føler . Lyserød med en nøgen undertone , fersken med en nøgen undertone , salvie grøn , oliven , beige og fløde er alle gode farver til en shabby chic soveværelse . Start med solid lagner og pudebetræk og tilføje stil med et sæt af print Shams og et print sengetæppe . Udskriver hele rummet ikke behøver at matche præcist , men bør koordinere og være i samme farve familie .
4 .
Tilføj personlige præg . For en lurvet chic soveværelse , bør det personlige præg er en organisk følelse. Kig efter lyst træ billedrammer til familie og ferie fotografier . Pynt med muslingeskaller (reelle eller kunstskind ) langs reoler eller et natbord og sarte blomster (reelle eller kunstskind ) som kirsebær blomster , sørgepile og pæoner i en enkel keramisk vase .

gode råd og advarsler


 • Altid bringe hjem en maling prøve til prøve i soveværelset , før du køber maling til at begynde dit projekt . Kig på malingen prøven i dag for at få en fornemmelse af , hvad rummet vil se ud med naturligt lys strømmer ind fra et vindue og om aftenen med lyset fra en pære .
 • Anden Artikel

 • pistol opbevaring ideer
 • tips om indendørs maling
 • hvordan man flise mønstre
 • sojabønner stearinlys fordele
 • hvad er en ledning klampen til gardiner ?
 • hvordan man kan dekorere dit køkkenborde med funktionelle elementer
 • sydlige boligtekstiler tips
 • hvordan du fjerner tapet kalkmalerier
 • hvordan du installerer et forslag lys til gamle ledninger
 • hvordan man kan male vaskerum
 •