hvordan man kan gøre london nuancer

hvordan man kan gøre london nuancerLondon skygge bringer et kig på afslappet blødhed ind i dit hjem , der tilbyder en traditionel hytte føler . Selv om London nuancer typisk anvendes som sengeforhæng , de er ret alsidig og kan sænkes for privatlivets fred formål og samtidig bibeholde skyggen underskrift bølgende look . De er velegnet til alle rum i huset , skal du vælge en struktur farve eller mønster, komplimenter din indretning

Du skal bruge:
Symaskine
. . Nålen.
Face stof .
Matchende tråd .
Roman skygge ringe .
Roman skygge lift ledningen .
Skrue øjne .
Snorelås .
Støv bord .
Vinkelbeslag .
Ledningen drop .
. Cord klampen

Gør din London Shade


1
Mål området-. bredde og længde-du ønsker til din London skygge . Husk at hvis du installerer din London skygge i vinduesrammen , bør du trække en halv tomme fra bredden at sikre, at skygge kan hæve og sænke uden at gnide mod siderne af rammen . Du bør købe nok stof at give mulighed for skygge underskrift læg og folder : på bredden , fire inches af sidesøm ( to inches på hver side ) plus en anden 24 inches for læg , og på den længde , andre ni inches for hem toppen udlæg plus yderligere 18 inches for den permanente bunden læg .
2 .
Klip ud dit stof til den rigtige størrelse .
3 .
Spred stoffet ud , med billedsiden nedad . Så fold sidekanterne i en tomme , og tryk med et strygejern . Fold stoffet i en anden tommer og tryk derefter søm det ned , ved hjælp af enten et ligesøm eller en Blindsøm . Vend stoffet højre side op og bredte det ud fladt igen .

Gør din boks Læg


1 .
Begynd at gøre kassen læg øverst af stoffet ved måling i fra siden kanter den ønskede afstand , som du ønsker plisseringer at være , og derefter tilføje yderligere seks inches . For eksempel , din boks, hvis du gerne vil læg til 10 inches fra kanten , ville du måle fra kanten 10 inches plus en yderligere seks inches og derefter markere begge steder med nåle . Bemærk , at for at opnå en dejlig swag på din london skygge , skal du bruge mindst 15 inches mellem boksen læg.
2 .
Mål fra den anden mærke du har lavet i det forrige trin yderligere seks inches og derefter markere , at stedet i overensstemmelse hermed.
3 .
For hver læg , fold dit panel , så det første og tredje mærker du har lavet mødes på det andet mærke , hvilket vil skabe en omvendte kasse læg . Pin din læg sikkert . Det kan tage et par forsøger at få din læg til at køre længden af stoffet .
4 .
Mål fra den ene side kant til den anden , der sikrer , at du har det færdige bredde . Hvis det er nødvendigt fortsat at justere din boks læg , indtil du møder den færdige bredde . Jern panelet til at holde læg formen .
5 .
Fold den nederste kant af stoffet under tre inches og tryk på. Fold det under en anden tre inches og tryk på igen . Sy den nederste kant med enten stikkesting eller Blindsøm .

Opsætning London Shade


1 .
Brug centrum af boksen plisseringer som en guide , måle op tre inches fra bunden og markere dette med en nål . Fortsætte med at måle op , mærkning hvert halve inches med en nål . Du vil bemærke knappenåle løber op gennem midten af din boks læg .
2 .
Sy en skygge ring ved hver pin . Fastgøre den øverste kant af din london skygge på en støvet bord , der sikrer, at afstanden fra den øverste kant af støv bestyrelsen til den nederste kant af din london skygge kommer ud for at være den færdige længde plus 18 inches .
3 .
Installer en skrue øje for hver kolonne af ringe på støvet bord og placere en snorelås på den ene side . Tag bunden tre ringe i hver kasse klap og binde dem sammen med en elevator snor , så tråden ledningen gennem hver skygge ring op i kolonnen. Derefter tråd hver elevator ledningen gennem sit matchende skrue øjet og over til snorelås .
4 .
Installer støv bord til enten vindue eller på væggen .
5 .
Indret dit løfte snore med en ledning drop og ledning klampen .

gode råd og advarsler


 • Bemærk, at der er mange versioner i styling ønskede london skygge og at du ikke er begrænset til et blik .
 • Overvej for eller mellemfor din London skygge for en mere interessant retning .
 • Prøv at eksperimentere ved at tilføje et stof med en kontrastfarve i din box læg . Husk at tilføje rørsystem langs kanten af feltet læg hvis du prøve denne metode .
 • knytte en tassle frynser langs skyggen 's nederste kant .
 • For at opnå den ønskede nuance look , især med næsten perfekt pleating , forvente lidt trial and error , før det bliver det rigtige .
 • Husk at forblive tålmodig , når designe dit eget vindue behandlinger , fordi det vil kræve nogen tid og kræfter .
 • Anden Artikel

 • design ideer til små soveværelser
 • hvordan du fjerner en jæger douglas skygge ramme
 • hvordan du installerer et vægbeslag
 • hvordan man forebygger trætte pletter på epoxy belægninger
 • trim & støbning ideer
 • hvordan man kan dekorere med pilegrene
 • hvordan man kan hænge gardiner med kroge
 • loftsrum closet ideer
 • legerum ideer til børn
 • køkkenbord design ideer
 •