hvordan man kan hænge ting på gipsvæg

hvordan man kan hænge ting på gipsvægGipsvæg ( også kendt som vægplader , gipsplader , gipsplader eller sheetrock ) er en byggevare , der anvendes til at afslutte det indre af mange hjem . Normalt er plader skåret til at passe til formen på en væg, så fastgjort til indramning med søm . Selvom gipsvæg tilbyder mange fordele , såsom nem installation , er det ofte beskadiget af søm og skruer , når hængende hjems indretning . For at undgå disse problemer , er der flere typer af skruer du skal bruge

Du skal bruge: .
Hammer
Messing-forgyldt billede krog .
Syl .
Plastic ekspansion anker .
Bor .
Nylon skifte anker .
Molly bolt .
Slå bolt .
Skruetrækker .


1 .
Hammer messing-forgyldt billede kroge i gips ved hjælp af en letvægts- hammer . Neglen guide stikket på forsiden af krogen forsikrer , at de er vinklet korrekt og flugter med gipsvæg . Disse skruer bruges til at hænge billeder , kalendere og lettere genstande .
2 .
Poke et lille hul i gipsvæg med en syl ( skruetrækker-lignende værktøj med en skrå spids , der anvendes til fremstilling af huller ) , og tryk derefter på en plastik ekspansion anker i hullet . Hullet skal være lidt mindre end ankeret . Ifølge NaturalHandyman. Com , disse skruer er de mest udbredte og fås i flere designs og størrelser til at hænge alle typer af ting .
3 .
Lav et hul med en syl eller bore , og derefter indsætte en nylon skifte anker . Hullet bør være den samme størrelse som anker . Ifølge FactsFacts. Com , er disse skruer anvendes bedst til at hænge badeværelse inventar og håndklæde stativer .
4 .
Bor et hul på størrelse med en Molly bolt , en speciel bolt , som har sider, der udvide , som det er strammet . Skub Molly bolt i hullet og drej det, indtil det er stram . Når den nitte er vokset, og løsne bolten lidt for at imødekomme det objekt , du ønsker at hænge . Denne bolt bruges til at hænge mellemstore og tunge vægt genstande .
5 .
Bor et hul på størrelse med en skifte bolt , en særlig bolt der ligner en Molly bolt , der har metalsider at udvide at skabe en robust anker . Fjern bolten fra toggle vinger og sted det objekt, du ønsker at hænge på bolten . Skru skifte vinger tilbage til slutningen af bolten og skub derefter den lukkede vinger gennem hullet , indtil de åbner . Træk bolten , således at skifte vingerne er tæt mod væggen og stram med en skruetrækker . Denne bolt bruges til at hænge tunge genstande .

Anden Artikel

 • den bedste måde at male mdf
 • hvordan man kan dekorere en lampeskærm med zebra print
 • badehåndklæde udsmykning idéer
 • hvordan man kan dekorere med plasma -TV
 • vestlige backsplash ideer
 • hvordan man kan male aluminiumsfolie
 • husbyggeri stilarter
 • originale græskar udsmykning idéer
 • hvordan man opbygger en træ display staffeli
 • hvordan man kan afgøre kvadratfod af boligtekstiler
 •