hvordan man kan lægge en plantegning

hvordan man kan lægge en plantegningFloor planer bør være en blanding af praktiske og æstetik . For eksempel , skal du placere fjernsynet tæt på en beholder , men du vil føle , at rummet er indbydende og komfortabel på samme tid . Husk , at der ikke kun er ét rigtigt svar på om en plantegning . En stor del af de valg, du foretager skal komme ned til den kollektive personlige smag af alle, der lever i det pågældende område . Derfor skal du ikke være bange for at spørge efter råd fra andre

Du skal bruge:
Pen og papir .


1 .
Opret en liste over alle de vigtigste elementer ( sofaer , skabe , spiseborde , osv. ), og derefter en anden liste af mindre emner ( bordlamper , taburetter , osv . ) . Glem ikke vægtæpper som spejle og malerier : på en måde, de er prikken over i'et , da det altid er de små penselstrøg , der gør billedet mere interessant . Vælg, hvilke af dine større er det mest vigtigst for dig . For eksempel vil du i sofaen for at være den centrale møbler elementet eller tv? Antallet din store emner fra 1 til 5 ( eller hvad antal varer, du har) , hvor 1 er det vigtigste . Vælg den placering for dette punkt , og derefter at afgøre, om placeringen af de øvrige.
2 .
Placer store poster i deres udvalgte steder . Tage nogen tid at sidde i stuen og tænke over det . Er placeringen af sofaen eller spisebordet føles rigtigt for dig ? Hvordan virker det naturlige lys påvirker stemningen i rummet med den store poster i denne stilling ? Mere praktisk , ville naturligt lys muligvis skade eller fade visse poster i deres foretrukne positioner ? Gå rundt i rummet også at sikre, at der er nok benplads mellem de større elementer, der skal bevæge sig rundt . .
3
Flyt større ting rundt , hvis du ønsker , og der er formentlig mere end én rigtig måde at oprette din plantegning, så tag din tid . Når du er tilfreds med placeringen af de større poster , lave en liste af mindre emner . Igen , nummer dem i prioriteret rækkefølge til dig . Vælg en placering til det vigtigste punkt og arbejde dig ned på listen . Når du er færdig, det tager tid at undersøge, hvordan de enkelte mindre post forbedrer ting omkring det . Er en væg spejl afspejler en anden behagelig post på den anden side af lokalet ? Hvis solen rammer den på et bestemt tidspunkt på dagen , vil det afspejle uønsket lys på din tv-skærm ? Må ikke forvente at få det hele rigtige på én gang : Du kan finde over de næste par dage, tweaks hist og her ( ændring af en potteplante fra et sted til et andet , osv. ) vil virkelig gøre en forskel for , hvordan indbydende rummet føles .

Anden Artikel

 • professionel boligtekstiler & iscenesættelse
 • forskellige enkle design stilarter til boliger
 • hvordan man kan gøre lamper fra genbrugsmaterialer
 • hvordan du installerer brasiliansk teak
 • interiør maling ideer til røde mursten
 • hvordan man prep et badeværelse gulv for keramiske fliser
 • hvordan man kan sammenligne blinds
 • hvordan du fjerner en mærkat - støttet tapet grænsen
 • hvordan man laver en headboard ligne baseball vimpler
 • kælder klub ideer
 •