hvordan man kan male en teenager værelse

hvordan man kan male en teenager værelseTeenagere er på et tidspunkt i deres liv, når de forsøger at bryde væk fra forældrenes indflydelse og teste deres individualitet . Din teenager kan gøre dette i stil med hans tøj og hår . Han kan måske endda ønsker at tage det yderligere og skabe et hjem rum han føler afspejler hans personlighed mere end soveværelset , han nød som barn . Så din teenager væsentlig andel i malerarbejde sit værelse kan give ham en følelse af kontrol og uafhængighed samt at lave en behagelig , elegant sted for ham at komme hjem .

Du skal bruge:
Paint farveprøver
. Afdækningstape .
Drop klude .
Maling.
Pensler .
Maleruller .


1 .
Bring din teenager til at malingen eller hardware butik med dig, og lad hende udvælge flere farveprøver . Ud over at hendes foretrukne farver . have hende til at vælge accent farver, vil blive brugt til trim eller tilføje en lang række ser til de forskellige vægge Begræns hende til fem primære valg og fem accent eller trim farver , så hun ikke er overvældet af de valg , da hun kommer hjem .
2 .
Tape farveprøver på vægge og få din teenager se på dem fra afstand. Husk, at maling farver ofte synes mørkere , når der dækker et stort rum , så han måske ønsker at vælge en nuance lidt lysere end hans første indskydelse . Hvis du ikke er fortrolig med farven din teenager vælger , skal du huske det punkt i projektet er at give ham en vis frihed . Selvom du ikke kan være okay at give efter for en all- sort eller navy værelse , giver din teenager mindst en hel væg af farven på hans valg . Teenagere tendens til at være glad for dristige farvevalg , så giv ham frihed til at blande og matche for at skabe et rum , han kan lide .
3 .
Overvej at have en lokal kunstner eller college kunst studerendes arbejde med din teenager til at designe et vægmaleri eller andre brugerdefinerede maling job til mindst én væg . Dette vil give din teenager et værelse ingen andre har , noget teenagere ofte nyder godt af. Kunststuderende er ofte villige til at gøre sådanne projekter til gratis eller til en meget lav pris i bytte for tilladelse til at indeholde billeder af projektet i deres porteføljer . Hvis din teenager er kunstnerisk , overveje at få hendes design et vægmaleri selv eller deltage i et fællesskab uddannelse klasse i faux finish teknikker .
4 .
Køb maling og inddrage din teenager i maleprocessen . Have ham hjælpe dig tape over lyskontakter og forretninger med malertape , flytte møbler ud af rummet og sted slip klude over etager . Selv hvis du har en kunstner male rummet , kan din teenager hjælpe med prep arbejde .
5 .
Påfør maling med en pensel langs kanterne af trim og i hjørnerne , hvor en rulle vil ikke nå . Brug en malerrulle til at dække de vægflader , og sørg for at gennemføre hver væg , før malingen tørrer , så det går på glat uden at vise rullemærker . Hvis en kunstner er ved at afslutte projektet , vil dette give hende en ny base coat at arbejde med. Påfør et andet lag , hvis det er nødvendigt . Fjern malertape inden for fire timer for at undgå risikoen for en gummy rester.

Anden Artikel

 • typer af indvendige træ på weathershield aluminium beklædt vinduer
 • farve koordinerende & boligtekstiler
 • hvordan man kan lægge keramiske fliser på spånplader
 • hvordan man kan montere beslag til gesimser
 • hvordan man forebygger myg i en indendørs springvand
 • hvordan du fjerner gammelt tapet grænser
 • hvordan man kan fjerne epoxy fra garage gulve
 • hvordan man kan måle draperier holdbacks
 • hvordan man kan hænge grænser på gipsvæg
 • hvordan man kan prep at male metal
 •