hvordan man kan male et lille rum mørkt

hvordan man kan male et lille rum mørktMale et rum i dit hjem er en nem gør-det- selv opgave, der i høj grad kan forbedre dens udseende . Hvis du forberede dig ved at indsamle de nødvendige redskaber og udstyr , og har den ekstra tid det vil tage at fuldføre opgaven , kan du spare en masse penge ved at gøre arbejdet selv . Og mange husejere allerede har de fleste af de værktøjer, de vil få brug for liggende rundt omkring i garagen . Ifølge " Washingtonian " magasin , " små rum og mørke maling gå sammen , hvis værelset bliver godt lys . " Men hvis din lille værelse ikke har nogen lys , det skal være malet i en lysere farve .

Du skal bruge:
Paint
. Børste.
Roller .
Rolling gryde.
Blue maler tape .
Målebånd .
Blanding stick .
Tom beholder .
Stigen.
Våd klud .
Primer .
Plastovertræk .

Forberedelser til Paint


1 .
Saml nogle farve prøver på en nærliggende maling butikken, så du kan holde dem op derhjemme og foretage en rigtig beslutning på en farve . Hvis du er male trim ( fodlister , kroneformen , dør beklædning ) , tage hjem nogle prøver for at så godt , de fleste mennesker har hvide trim , men det er i sidste ende op til dig .
2 .
Find den kvadratiske optagelser af dit værelse ved at gange bredden med længden i fod . Fortæl den, der hjælper dig på malingen butikken , hvor mange kvadratmeter dit værelse er , og de vil fortælle dig , hvor meget maling for at købe . Det er bedst at prime dine vægge , før du maler , så du ikke behøver at holde igen coating, især hvis dine vægge er alt andet end hvide , så spørg hvor meget primer du får brug for så godt. Hvis du er male trim , måle den samlede længde af trim , så du kan fortælle den person, der hjælper dig , hvor mange meter trim du maler . Ifølge " Washingtonian " magasin , er det svært at lave et mørkt rum ser "let og luftigt , " så det anbefales at male trimme mørke så godt.
3 .
Få dit værelse klar til at blive malet af fjerne eventuelle gardiner , persienner eller billeder , og træk møbler enten ud af rummet eller langt nok væk fra væggene , som du har plads til at arbejde komfortabelt . Når alt er klart , dække gulvet og de resterende møbler med plastic ved at sikre det med blå maler tape .
4 .
Tape off alle trim-og vinduer i rummet ved at køre blå malers bånd langs hvor trim møder væggen. Sørg for, at båndet er på trim og ikke væggen .

Maleri


1 .
Rør op malingen grundigt med en røre pind , mens det stadig i kan for at sikre, at du ikke har nogen ujævn farve i din maling .
2 .
Start med din pensel og maling rundt i kanten af rummet, hvor alle de trim og hjørner er , og grundlæggende ethvert område, der vil ikke være tilgængelige med en rulle . Hvis du bruger en primer , skal du sørge starte med at bruge primer og ikke malingen .
3 .
Dårlig noget maling i beholderen på din rullende bakken , dyppe rullen i malingen , rulle den rundt på den flade del af bakken , og du er klar til at rulle . Det er op til dig , hvor du starter male , bare sørg for at anvende et jævnt lag over hele dine vægge og lofter , og holde rullende , indtil rummet er færdigt .
4 .
Fjern tapen , når malingen er tør , og hvis du vil male trim, holde båndet på væggen , hvor trim og vægge mødes , og begynde at male dine trim .

gode råd og advarsler


 • holde en våd klud i nærheden for at aftørre utilsigtet drypper vil komme i handy . Og når du tape ud af trim , du behøver ikke at dække hele trim , bare kant, der potentielt kunne males .
 • Hvis du bruger en stige , sørg for at det er stabil , og du er fortrolig arbejder ud af det .
 • Anden Artikel

 • hvordan man laver tilfældige gardiner
 • hvordan man forebygger myg i en indendørs springvand
 • hvordan man kan dekorere en piger badeværelse
 • hvordan man designer dit eget soveværelse online for børn
 • hvordan man kan måle for netto gardiner
 • hvordan man reface et hjørne mursten pejs
 • hvordan man kan dekorere et soveværelse med perle eg
 • hvordan man kan dekorere et stort soveværelse med billeder
 • opbevaring skur ideer
 • hvordan man laver et springvand ud af en pot
 •