hvordan man laver en pejs Mantel tørklæde eller runner til jul

hvordan man laver en pejs Mantel tørklæde eller runner til julJul uden en pejs er som Santa uden hans kane . Pejsen Mantel associering med julen er så stærk, at folk gør falske pejse bare så de har et sted at hænge deres strømper og julekort . En pejs Mantel tørklæde eller løberen giver en farverig baggrund for dekorationer i din Yule display

Du skal bruge: .
Målebånd
. Skærebord .
Skærpede saks .
Lyse- røde eller smaragd satin brokade .
Tør strygejernet på laveste indstilling .
Strygeklæde .
Symaskine eller nål og tråd .
9 mm x 6 mm rød og grøn glas ovale perler .
6 mm rød og grøn glas runde perler .
4 mm sølv kegle spiral perler .
Opløsningsmiddel-baserede anti-flosser lim .


1 .
måle længden af din pejs skorpe og tilføje 03:58 fødder . Dette giver en en-til to-fods drapere off hver ende . Vælg den korteste drapere længde , hvis du har en fungerende pejs .
2 .
Mål bredden af Mantel og tilføje en tomme for en sømrum . Brug skærpet saks til at klippe dit stof til de korrekte dimensioner . " Kun meget skarp saks vil forhindre blokering af stoffet , " siger Sy og Sy medejer Peggy Fondren .
3 .
Læg dit stof på en skærebord med den forkerte side mod loftet . Den forkerte side er kedelige side af stoffet.
4 .
Vend stryg til sit laveste tørre indstilling . Brug ikke damp indstillinger . Damp kan forårsage farvestoffer i satin stof til at køre , så grim pletter . Læg en strygeklæde over dugen , og tryk væk rynker ved hjælp af en glidende , uret fra midten af stoffet væk fra kroppen og ud til venstre , og væk fra din krop ud til højre . Dette forhindrer stoffet i at glide og skabe nye rynker .
5 .
Lav en en-halv-tomme gange langs begge lange kanter af stoffet . Tryk ikke stoffet fladt langs folden . Søm langs begge langsider af stoffet , en fjerdedel tommer fra folden .
6 .
Brug skærpet saks til at skære ned en fjerdedel tommer brede og to inches til langt ud på korte ende af din kappe tørklæde for at skabe frynser . Tråd rød og sølv perler i en vekslende mønster på hver anden udkant Strand . Tråd grøn og sølv perler på kanten tråde mellem de røde og sølv-beaded dem .
7 .
Påfør opløsningsmiddel-baserede anti-kampen lim på enderne af hver frynser Strand og tillade til tørre . Arranger dine Mantel tørklæde som ønsket .

Anden Artikel

 • særprægede døre & mølleværket
 • anatomi af en swag lampe
 • hvilken slags maling klæber til polyurethene behandlet træ ?
 • trompet & band udsmykning idéer
 • hvordan man bruger stoffet til at decopage skifte plader
 • maling ideer til sport værelser
 • hvordan du installerer bambus hårdttræ gulvbelægning
 • billige og enkle ideer til børneværelset
 • berømthed vindue behandlinger
 • hvordan man kan dekorere en cowboy stil familie værelse
 •