hvordan man laver silke arrangementer

hvordan man laver silke arrangementerSilke blomster efterligne levende blomster , uden skærpende allergier , nedbrydes , nedkastning kronblade eller kræver udskiftning . Silke blomster kommer i mange forskellige fælles have blomster , eksotiske tropiske blomster og næsten alle blomstre bruges i blomsterhandler displays . Lær nogle design tricks til at stabilisere silke ordninger og øge den naturlige effekt af silke blomster . Brug grundlæggende arrangement retningslinjer for at skabe naturlig silke arrangementer begynder med din første buket

Du skal bruge:
Vaser eller andre beholdere fra 10 til 12-inches høj med en top åbning 3 til 4 inches lang .
Silke blomster , herunder fyldstof blomster , blade og bregner .
Bidetang .
Marbles eller poleret sten .
Bøger eller hjemmesider på blomsterbinding .


1 .
Indstil silke blomster , beholderen og andre forsyninger på en skranke eller andet arbejde overflade i en bekvem højde . For at gøre flere arrangementer til et bryllup eller en begivenhed , line op vaser til at gøre dem alle sammen . Gentag hvert trin for hvert arrangement .
2 .
Opret en vertikal aftale med silke blomster som rosenknopper , bellis , pæoner , liljer eller orkideer . Blomsterhandlere normalt foreslå et ulige antal af hver blomst , som tre eller fem , det mest tiltalende er . Kig på fotos af blomsterarrangementer i bøger og på hjemmesider til inspiration .
3 .
Vælg en silke blomst , du vil bruge til den højeste en i lodret arrangement . Hold blomsten ved siden af vasen . Stænglen wiren kuttere , så blomsten er to gange højden af vasen . Skær tre flere blomster 2 inches kortere end den første blomst . Skær anden silke blomst 3 inches kortere end den første . .
4
Skær tre stilke af fyldstof blomster-dem med klynger af små blomster-. således at de vil blive en tomme kortere end den mellemlange silke blomster

5 .
Hold en bregne blad op ved siden af vasen . Brug bidetang til at skære stilke af de tre silke bregne blade , så bunden tomme eller flere af de blad vil være inde i vasen --- så vil der ikke være nogen synlige stilke viser .
6 .
Hold højeste blomsterstængel og bøj det lidt til den ene side at give det et mere naturligt look . Gentag med de andre blomster , bøjer nogle blomstrer frem på deres stilke og nogle til den ene side og tilføje nogle kurve til stilke . Med rene hænder , trækkes blomsterblade lidt åbne og gøre blomstrer mere uregelmæssig , ligesom naturlige blomster .
7 .
Læg en 2- tommer lag af kugler eller sten omhyggeligt ned til bunden af vasen eller blomster container . Disse hjælper til at holde stilke og holder den lette silke blomst arrangement stabil .
8 .
Sæt højeste silke blomst i vase i centrum . Skub stamceller ned i glas eller sten vægt forsigtigt og fast .
9 .
Tilsæt den anden højeste blomsten en tomme til højre . Placer tre andre blomster på venstre-en ad gangen . Indstil en mod bagsiden af vasen med blomsten vender mod bagsiden . Placer en lidt tættere mod fronten af vasen . Placer sidste tættest på de forreste bøjning fremad og hælder mod højre . Brug fotografier af arrangementer som en guide til at placere silke blomster , så de ligner naturlige blomster ; kopiere kurver i stængler ved at bøje ledningerne i silke blomst stilke .
10 .
Placer en stilk fyldstof blomster på hver side af midten blomsten mellem silke blomster til at fylde i arrangementet . Placer en tredje til højre for den centrale blomsten mod forsiden .
11 .
Sæt palmer blade bag blomsterne i en vifteform på bagsiden af vasen . Sæt den første omkring en tomme til venstre for midten blomst. Placer en bregne blad til venstre for den første palmer blad og den sidste bregner blad til højre for den første bregne blad .
12 .
Skab dit eget design . Lav en ustruktureret , landlig stil buket ved at vise blomster løst i en vase i stil med friskplukkede blomster . For en kuppel arrangement , skal du placere den højeste blomster i midten og tilsæt kortere blomster omkring dem , med den korteste blomster ved yderkanterne , at skabe et arrangement med en afrundet top . Brug små fyldstof blomster i mellemrummene .

gode råd og advarsler


 • Se arrangementet i forskellige vinkler , mens du arbejder , og drej vase jævne mellemrum for at sikre den samlede effekt er tiltalende .
 • Anden Artikel

 • originale græskar udsmykning idéer
 • hvordan man kan male en veranda til at ligne sten
 • hvordan man kan dekorere et soveværelse i en sort og hvid tema
 • instruktioner for plisseret gardiner
 • hvordan man kan dekorere et spil værelse med nummerplade indretning
 • gamle vindspil
 • hvordan man kan blande læder & stof i en stue
 • hvordan man kan rense en silke Shoji skærm
 • hvordan du fjerner gammel maling fra messing dørhåndtag
 • hvordan man kan male et tema for en kid’s værelse
 •