ideer til soveværelser med en hvid seng

ideer til soveværelser med en hvid sengMens mange mennesker måske tror hvide senge er kedelige , der er næsten uendelige indretning optioner med hvide senge . Med lidt planlægning , kan du oprette en hel soveværelse tema omkring en hvid seng . Uanset om du ønsker en rolig , afdæmpet udseende eller en farverig værelse , kan du finde en stor stil til at matche dine hvide seng .

All- Hvid Whimsy

En helt hvid soveværelse er en smuk , beroligende tilbagetog for en ung pige eller kvinde . Denne stil fungerer bedst i en solrig , vindue fyldt soveværelse . Du har allerede en hvid seng og hvide sengetæppe , så der er utallige andre hvide og lysegule rører du kan føje til at skabe en ren hvid tilflugtssted . Vælg ren hvid eller Lacy hvide gardiner for vinduerne , så masser af naturligt lys til at spilde ind Tilføj en række af hvide puder , i satin , blonder og silke . Vælg nogle puder , som er små og runde og andre, der er større og firkantet . Når du bruger en en-farve tema , mix stof og størrelser for sort. Vælg puder med små , blege-farvet detaljer om dem , ligesom bleggul kædesting eller lys pink bånd . Hvis du har møbler af træ , der er mørkere , hvid-vaske møblerne for at gøre det lysere. Vælg billedrammer , der er hvidkalkede til nødstedte , antik look , men fylder dem med lyse billeder til en eksplosion af farver . For et luksuriøst touch , skal du placere en vase med cremet hvide roser eller hvid og lysegrøn hortensiaer på dit skrivebord .

Seaside soveværelse

For en anden ro look , men med en langt mere farverig twist , oprette et hav tema omkring din hvid seng . Udnyt lysegrønne og forskellige nuancer af blå , turkis og Cerulean for et hav retræte i dit hjem . Cover sengen i blå og grønne puder , og købe en dyb blå tæppe til at folde ved udgangen af det . Købe to lygter , der har en tomme glas base , og fyld den med sand og muslingeskaller og placere dem på din natborde . For vinduet behandlinger , drapere en blanding af ren og skær stof i krikand og turkiser over en smedejern gardinstang . Hvis du kan male væggene , skal du vælge et hav-skum grøn eller en lyseblå , der vil minde dig om havet . Køb en ocean-duftende stearinlys, og ramme et par billeder af dine yndlings ocean pletter . Med lidt indsats , har du skabt din egen havet i dit værelse .

Princess Party Bedroom

For en ung pige , en hvid seng er det perfekte sted at starte for at skabe en prinsesse-lignende rum . Bruge noget Lacy , pink og lilla for at skabe dette look . Hvis sengen har en baldakin , skal du bruge pink eller lilla ren gardin , eller bore huller i loftet rundt om toppen af sengen og hænge gardin derfra . Køb pink , lilla og hvid puder til at kaste på sengen , og læg en blød rosa tæppe i slutningen af sengen . Vælg en hvid og lyserød blomstret mønster for at gøre vinduet behandlinger , og købe en lille lyserød -hvid tæppe til sted i midten af rummet . Hvis du kan male værelset , købe blomster stencils og stencil en pink og gul eller grøn og pink blomster kant rundt om toppen af rummet . For et særligt præg , købe en lille , lavt antal hvide bord og sæt den med en plastik lyserød testel i hjørnet af lokalet . Endelig købe en lille diadem til at hænge på sengestolpen eller sted på kommoden , og du har den perfekte prinsesse værelse .

Anden Artikel

 • hvordan man kan pletten udendørs træ beklædning
 • ideer til en børnehaven
 • hvordan man kan sy en romersk skygge Valance
 • design ideer til en familie værelse med en mur
 • hvordan man kan male glasfiber brusekabiner med to -delt maling
 • hvad er taverna klasse trægulve ?
 • hvordan man kan gøre gardiner til dit eget hjem
 • hvordan man kan dekorere en spisestue loft med maling
 • hvordan man kan dekorere en gårdhave dæk
 • boligindretning for børn
 •