ideer til udendørs underholdende områder

ideer til udendørs underholdende områderI de varme sommermåneder , er du forpligtet til at invitere venner over til en udendørs fest , fest eller en anden type arrangement . Efter at have tilbragt timer arbejder på din landskabsarkitektoniske og få alt på det rigtige sted , du ønsker dine gæster at sætte pris på dit hårde arbejde . Det sidste, du behøver, er for dine gæster til at have problemer med at finde en plads , at føle sig utilpas eller at stå rundt i stilhed . Desværre , hvis du ikke bruge lidt tid kommer op med ideer til dekoration din udendørs område , kan du støde på disse problemer .

Minimal Color

Pynt din udendørs rum med kun minimal farve , udlejning dine blomster og landskabspleje glans . Brug siddepladser i neutrale nuancer som tan , beige og selv sort eller vælge hvid , men kun hvis du ikke behøver at bekymre sig om børn . Tilføj et par lyse popper eller stænk af farver rundt i siddeområde ved at tilføje farvestrålende borddækning eller endda smide puder . Tilføj et par andre farverige dekorationer til rummet , sådan som en vase af friske blomster i midten af tabellen . Brug neutrale farver med kun et par andre farver gør rummet virke større , og gør det se ud som om du har brugt flere penge end du gjorde .

Ned -hjem Udsmykning

Lav en træ-eller gas-brænder udendørs pejs midten af din udendørs underholdende område . Arranger stole rundt i rummet , ved hjælp af flettede kurve eller små borde i mellem hver stol , som giver dine gæster et sted at sætte deres drinks og giver ekstra opbevaringsplads . Når du kaster en part, fylde kurve med skumfiduser , Graham kiks og chokoladebarer , og satte pinde ved siden af kurvene , så dine gæster kan lave deres egne desserter over pejsen . Det viser dine gæster , hvor de vil sidde det meste af natten, og giver dig også et roligt sted at slappe af efter festen .

Tiki Party

Brug en tiki-stil bar som centrum af din udendørs underholdende område . Tiki barer har bambus dekorationer på selve baren , og plads bag baren til opbevaring retter , flasker og andet underholdende tilbehør , mens fronten har plads til yderligere siddepladser . Arranger tiki fakler til ikke kun at holde sig væk bugs og give ekstra belysning , men også at skelne mellem de forskellige rum . Brug fakler til at oprette en sti gennem baghaven , der fører gæster fra bagdøren til underholdende området . Drapere græs nederdele og blomstrede Leis rundt i baghaven , bare for at tilføje flere farver til dit område .

Anden Artikel

 • hvordan man kan hænge et vindue tørklæde Valance
 • hvordan man kan male en stue undergulv
 • beaded lampeskærme instruktioner
 • bedste vintage tilbehør til badeværelset
 • hvordan man kan male i en teen børneværelset
 • hvordan man opbygger en træ display staffeli
 • køkkenskab design programmer
 • stort værelse maling idéer
 • hvordan man kan montere en vejrhane
 • boligindretning med lysekroner
 •