let hjem forbedring ideer

let hjem forbedring ideerSelv hvis du ikke har råd til store forbedringer i hjemmet, kan du øge brugervenligheden og tiltrækningskraft dit hjem med nem hjem forbedringer . De fleste mennesker er klar over, hvor meget et nyt lag maling kan forvandle et rum , men flere hjem forbedring projekter er perfekt for begyndere , de ikke koster meget, og du kan udfylde dem på en dag , eller i det mindste en weekend . For dem boligejere , der er ivrige efter at opgradere de små rum i deres hjem , udfylde enkle hjem forbedring projekter kan give så meget brug for æstetisk løft .

badeværelse inventar

Ny nøgle armaturer kan virkelig opdatere rummets udseende . Nye lamper , en ny vandhane og nye håndklæde barer kan give en ældre badeværelse en ansigtsløftning . Vælg armaturer , der supplerer hinanden og resten af badeværelset funktioner , såsom børstet nikkel i et slankt og moderne look eller alderen kobber til et mere rustikt badeværelse . Installation af et nyt badeværelse hane kræver blot et fad skruenøgle og nye caulk , mens nye armaturer og badeværelsestilbehør kræver kun en skruetrækker til at installere .

Veranda asfaltudlæggere

Forbedre din baghave område med en simpel sand-sæt udlæggermaskine gårdhave . Flere typer af pavers er tilgængelige at vælge imellem , såsom mursten , faux floden rock og ottekant . Farverne er forskellige som godt, fra blød grå og brun til lyse terra-cotta og hvid . Efter udarbejdelsen af området ved at fjerne græs og stampning det ned , så den er helt plan , der dækker området med landskabet stof for at forhindre græs og ukrudt i at vokse op mellem fliser . Tilføj sand og tamp igen , før du tilføjer gårdhave fliser , der griber ind i hinanden . Sweep mere sand ned i fugerne , og tamp ned gennem hele processen .

Front Door

Giv den forreste dør en makeover ved at tilføje dekorative støbning til rammen . Køb støbning skåret til at passe hver side af døren og en dekorativ Gavl til toppen . Det er nemt at male disse træk og lim og skru dem på plads , når tørre. Cover huller med caulk og udfylde skruehuller med træ fyldstof . Touch op med maling , og se, hvad en forskel det færdige projekt gør . For yderligere fordør ændringer , der gælder overveje vinduesfilm til alle glas områder på eller omkring døren , mange forskellige stilarter er til rådighed, fra frostet glas til farvede glas .

Anden Artikel

 • glaserede vs uglaseret porcelæn fliser
 • hvordan man kan reparere krydse stænger
 • hvordan man bruger lys - blokerende stof i forhæng
 • ideer til at dekorere en bue i en stue
 • hvordan du installerer Baseboard trimme i et badeværelse
 • badeforhæng : pvc vs polyester
 • hvordan man kan reparere en jæger douglas skygge
 • kreative måder at collage en træ bord
 • hvordan man kan dekorere en bonus værelse som et soveværelse
 • oplysninger om lagner
 •