lysekrone tips

lysekrone tipsDu skal bruge:
Sømpistol bord
. Træ planke .
Stud søg .
Boremaskine .
Skruer.
Hammer .
Negle .

Lysekroner er ikke din grundlæggende lyskilde . Selv om de gør belyse et rum , de har også en meget stærkere tilstedeværelse end de fleste lamper og andre lyskilder . På grund af denne lysekroner også tjene et stort æstetisk rolle i et rum og bruges ofte til at indgyde skønhed eller personlighed i et rum . Når du vælger den rigtige lysekrone til et værelse er der en række variabler at overveje.

Højde fra jorden

I bunden af en lysekrone bør altid være mindst syv meter fra gulvet . Hvis lysekronen når alle lavere det potentielt kunne komme i vejen for andre møbler og generelle aktiviteter i et rum . Og hvis nogen hopper under lysekronen kunne de ramte deres hoved .

højde over en tabel

Hvis lysekrone er over et bord i bunden af lysekronen skal være ca 2 1 /2 meter over bordpladen . På dette niveau lysekronen vil være det rette mængde lys , mens du stadig er højt nok over tabellen ikke at blande sig med noget . Hvis du har en meget højt til loftet over den tabel, du måtte ønske at hæve lysekronen op mellem et halvt fod og en fod for at gøre det bedre passer til rummet .

lysekrone størrelse i et værelse

Ved dimensionering en lysekrone til et værelse måle længden og bredden af rummet og tilføje numre sammen for at få et beløb i fod . Derefter tage hertil og konvertere den til inches . Dette nummer er diameteren af lysekronen bør du får for rummet .

For eksempel , hvis det rum, du vil installere en lysekrone i , er 16 " med 13 ', så summen af længde og bredde er 29 ' . Så ved at konvertere 29 ' til 29 " kan du bestemme , at diameter af din lysekrone skal 29 " .

Chandelier lys

Det lys du vælger at bruge med din lysekrone er meget vigtige . For at øge den gnist af en lysekrone bruge en klar løg eller krystalglas pærer . Fore en mere blød og nuanceret ser bruge frostet pærer til at skabe en hyggelig glød, vil ikke skabe nogen skygger .

Supplerende belysning

Lysekroner bør ikke være det eneste lys i et rum . Brug Sconces , bordlamper og gulvlamper at supplere lysekronen lys og skabe fuld og lagdelte belysning til et værelse .

Chandelier Vægt

Lysekroner kan være meget tung . Når en lysekrone er over 50 pounds det kræver en mere sikker montering enhed end en lighter lysekrone . Sørg for, at enhver elektriker installere en tung lysekrone bruger passende montage teknik . Denne måde vil du undgå fremtidige skader på dit hjem eller andre lysekrone-relaterede ulykker .

Lysekroner er ophængt ved at knytte monteringsbeslag til samleboksen installeret på loftet . Der er en række forskellige lysekrone monteringsbeslag til rådighed , og de enkelte lysekroner ofte kommer med den nødvendige hardware og fabrikantens anvisninger . For mere information om lysekrone montering og hardware se ressourcer i denne artikel .

Anden Artikel

 • hvordan man kan male indendørs og udendørs tæppe
 • hvad er taverna klasse trægulve ?
 • interiør trim maleri tips
 • hvordan man tapet et køkken backsplash
 • hvordan kan du tage ned mini blinds ?
 • helligdagsperioden udsmykning id¦er
 • falder udsmykning idéer med halm
 • hvordan man strip lakeret frysere til at male
 • ideer til en romantisk jern himmelseng design
 • hvordan man kan blande træ , fliser & tæppe
 •