måder at dekorere et køkken

måder at dekorere et køkkenKøkkener er knudepunkter for mange hjem , hvor familier nyder at spise hjemme-kogt mandel crusted kylling middage og andre livretter sammen . Den valgte indretning siger en masse om en enkelt familie . Et køkken med rustfri stål hvidevarer og kirsebærtræ kabinet er elegant og stilfuld . Et land køkken med hvide rustikke skabe og enkel indretning er mere velegnet til en afslappet familie . Forskellige personligheder nemt skinne igennem forskellige stilarter og typer af køkken indretning .

Skabe og Remodeling

Udsmykning dit køkken involverer mere end blot at vælge bord centerpieces og andre indretning poster . Ofte en hel remodel er nødvendig for at opnå det udseende , du ønsker. Installation af nye frysere er et aspekt af remodellering .

Skabe er et knudepunkt og kan bestemme, hvad resten af køkkenet vil se ud , så matchende kabinetter med bordplader og maling er af afgørende betydning . Når du køber kabinetter , medbringe tæller og skab prøver . Overvej at bruge kontrastfarver endnu komplementære farver , såsom parring kirsebærtræ kabinetter med lys gul , creme eller lavendel maling eller lys ahorn elementer med maling skygge eller to mørkere end kabinettet farve .

Hvis dit budget ikke tillader dig at købe nye skabe, Refinish din eksisterende frysere i stedet . Sand ned kabinetter , og male dem en lysere eller mørkere bejdse for at forbedre udseendet og fornemmelsen af dit køkken .

maling

Matching dine farver med skabe , er afgørende, men du har også brug for at vælge den rigtige finish . En blank finish kan supplere udseende en elegant køkken , hvis du ønsker en mere landlig stil køkken , skal du vælge mat maling med en struktureret overflade

Hvidevarer

Nye apparater ændre hele stil og indretning af dit køkken . og matchende apparater skabe en poleret look . Også forsøge at matche små apparater til større apparater når det er muligt . Større apparater er generelt hvide , sorte eller rustfrit stål . Nogle små apparater kommer i mange forskellige farver ; vælge farver som rød og blå , der supplerer de øvrige indretning i køkkenet

Decor

Decor poster som en gammeldags lade huset småkagedåsen eller Lacy gardiner er . sidste hånd for at fuldføre udseendet af dit køkken . Vælg tabellen centerpieces såsom frodige efeu planter eller blomster . Placer accenter på væggen til at binde i det overordnede tema i dit køkken . For eksempel , hvis du besluttede på et land køkken mount indrammede billeder af husdyr eller sted kobolt blå flasker på toppen af dit skab . Flasker fyldt med olie og bevarede krydderier er også ideel til næsten enhver form for indretning . Dette look er moderne, men klassisk .

Anden Artikel

 • instruktioner for plisseret gardiner
 • hvordan man kan tørre granatæbler til dekoration
 • indendørs maling ideer til lyserød
 • hvordan du udskriver ord & breve til en væg
 • hvordan du fjerner spraymaling sprøjtestøv
 • vindue , der dækker stilarter
 • typer af hængsler eller stik
 • hvordan man kan dekorere en romantisk soveværelse i en lejlighed
 • hvordan man Tuxedo folde en serviet
 • instruktioner til hvordan du installerer en murphy seng mekanisme
 •