mexicansk stil udsmykning tips

mexicansk stil udsmykning tipsDet er let at få en mexicansk-stil indretning i dit hjem interiør eller eksteriør . En række af autentiske stykker sand til Mexico livsstil og kultur er til rådighed på mange hjem designbutikker eller mexicansk møbelbutikker . Brug mexicansk stil indretning at omdanne et rum helt , eller du blot tilføje små , smagfuld mexicansk stil accenter . Flere mexicanske design temaer og kulturelle stykker hjælpe med at bringe de mexicanske smag i dit hjem .

Terra-cotta

mexicansk terra-cotta keramik er rig på naturlige nuancer og fås i forskellige stilarter . Et stykke af terra-cotta keramik bringer en varm og rustik mexicanske appellere til dit hjem eller haven . California jordbær terra-cotta pot er en særlig type af terra-cotta pot med en rød farve , der har flere huller til plantning forskellige urter eller blomster . Denne pulje skaber et livligt skærm til din have eller køkken . Der er også terra-cotta blomstervaser eller krukker , som du bare kan vise som dekorative tilbehør . Terra-cotta keramik er en rustik , smagfuld måde at bringe en naturlig , Jordet mexicanske flare til dit hjem .

mexicanske Art

Hvis du ønsker at krydre dit hjem med en mexicansk twist , du ikke lede længere så Mexicos kulturelle pop art og historiske referencer . " El Dia de los Muertos "eller " The Day of the Dead " er en mexicansk helligdag , der ærer og fejrer forfædre , som er gået bort . Med denne særlige mexicanske ferie kommer masser af kunst , der er rig på farve og kultur , og gør det til subtil, men farverige mexicanske dekorativt tilbehør til dit hjem . Hertil kommer , udskrifter køb af malerier af Frida Kahlo , den berømte mexicanske kunstner , for at tilføje til den mexicanske kunsten vises i dit hjem . Endelig Maya og Aztec kunst fra Mexico gamle verden har fine detaljer og er sikker på at trække den rigtige form for opmærksomhed på din mexicansk-inspireret indretning .

Løse tæpper og Serapes

Mexico er kendt for at producere farverige og detaljerede mønstre på håndlavede tæpper og serapes . Der er et stort udvalg af tæpper og serapes at vælge imellem , og du er sikker på at finde den rigtige at bruge til at dekorere dit hjem . De fleste tæpper er lavet af uld og har zigzagkurs , prikker , streger , over-vævede firkanter , dyrefigurer eller andre mønstre findes i naturen og i det hellige gamle ruiner i Mexico .

Serapes er mexicanske ponchoer og er lavet af uld og bomuld . Mange steder i Mexico , folk ofte kalder dem ved andre navne som chamarro , cobiga og gaban . En Serape er en fantastisk måde at bringe mexicanske tekstur til dit hjem . Mange serapes er farverige , så vælg en nøje , overveje , hvor du vil placere det i dit hjem . Du kan hænge den på en væg eller blot bruge det som et kast tæppe .

Anden Artikel

 • hvordan du installerer keramiske fliser uden fuger
 • hvordan man kan prep & male ABS plast
 • baby værelse maling farver
 • dametoilet remodellering ideer
 • hvordan man vælger udvendige skodder
 • legerum opbevaring & organisation
 • hvordan man opbygger en tredimensional vægmaleri
 • den korrekte måde at hænge gipsvæg
 • Frøen udsmykning id¦er
 • den rigtige måde at hænge gardiner
 •