møbler farve & male vægge

møbler farve & male væggeFarve er en af de primære faktorer , der bestemmer stemningen i et rum . Sammen med lys , hjælper farve til at definere form og funktion i et rum , og kan bruges til at gøre det synes mere afslappet , mere forretningsmæssig eller mere spændende . Når du vælger møbler til et værelse , eller vælge en væg farve til at gå med møbler , er det vigtigt at finde en balance mellem harmoni og forstyrrelser . For mange ligegyldige farver eller for meget lighed kan få et værelse ud livløs , mens for meget sort eller lysstyrke kan resultere i en følelse af nervøsitet eller desorganisering .

Color Basics

Det grundlæggende i farve er nemme at forstå . De tre primære farver er rød , blå og gul . Hvis du kigger på et farvehjul , vil du se , at disse farver kombineres for at skabe lilla , grøn og orange , den sekundære farver . Farver, der er overfor hinanden på hjulet , dvs rød og grøn , blå og orange og gul og lilla , kaldes komplementære farver , og når de bruges sammen skaber en livlig effekt . Brug dem med omtanke , eller virkningen kan være for livlig , det er bedst at vælge en farve som dominerende og den anden i en mere afdæmpet nuance som en accent

Walls som baggrund

Farven på en rummets vægge bør fastsættes . en stemning uden at dominere . Ideelt set vil mennesker, der bruger rummet blive berørt af disse omgivende farver uden at være bevidst om dem . Da det i form af kvadratmeter , omfatter væggene størstedelen af rummet , overdrevne lysstyrken eller travlhed på dem vil medføre en kaotisk stemning. Vægge bør være som en rolig ven , rart at have omkring , men siger ikke meget .

Møbler som Accent

Disse rolige vægge gør en fremragende baggrund for livlige møbler . Da møblerne er mindre og mere veldefineret , hvert stykke indtager kun en lille del af rummet , kan det fungere som punkter af spænding inden for rammerne af rummet . For eksempel ville et værelse med dæmpet grønne vægge liver op ved en skinnende rød sofa .

Træ

Naturligvis færdig træ gør en dejlig supplement til malede vægge og lyse møbler . Fordi naturtræ har en anden visuel effekt end maling , øjet tendens til at placere det i en anden kategori , fordi det ikke er en ensartet farve , men en mosaik af korn og mønster . Møbler med træ arme eller ben , naturtræ trim og wainscoting , og alle-træ møbler, såsom reoler kan bruges til at tegne rummet sammen .

Tilbehør

Tilsætning af mindre tilbehør er en mulighed for lyse farver og vilde mønstre , som ikke vil overvælde rummet . Paisley puder og lyse malerier kan opveje den bredere områder af farve, øjet tager ind fra møbler og vægge .

Anden Artikel

 • aktiviteter for teenage-piger til deres soveværelse
 • hvordan man montere rullegardiner
 • billig falde udsmykning idéer
 • hvordan man strip maling fra metal
 • hvordan man kan dekorere væggene i et spil værelse
 • hvordan man laver en log stang seng
 • hvordan man skaber en mod alrum
 • hvordan man kan måle kvadratmeter til fliser
 • hvordan man kan dukke op igen en Formica badeværelse kabinet
 • DIY reparation af tæppe bindende
 •