oplysninger om , hvordan man tapet en væg med stof

oplysninger om , hvordan man tapet en væg med stofTapet skaber et rum , der afspejler din stil . Men stilarter forandringer og fjerne forældede tapet kan være en akkord . Der er også tidspunkter, at du ikke kan bruge tapet , som når leasing et hjem eller bor i et kollegium kollegieværelse . Hvis du vil have de dekorative udseende tapet uden varighed, skyllemiddel . Den teknik tager lignende færdigheder til at hænge tapet , men stoffet er aftageligt

Du skal bruge: .
Letvægt Fabric
Stof Stivelse .
Svamp eller malerulle .
Spand .
Push Pins .
Utility Knife .
Stigen.
Hæftemaskine ( ekstraudstyr) .

Tapet med stof .


1 .
Rengør væggene med et mildt rengøringsmiddel til at fjerne snavs og fedt .

2 .
Klip valgte stof højden af muren , mens omkring to ekstra inches . Når der skæres efterfølgende paneler , skal du sørge for at line op mønstret på hver panel før opskæring . Vælg lette stoffer til dit design . Poleret bomuld er et godt valg . Tykke eller tunge stof kan ikke absorbere stivelsen korrekt . Brug ikke strækstoffer gerne strikke . Også skal du være forsigtig , når du vælger mønsteret . Strækninger kan være vanskeligt at line op som du strække stof på væggen .
3 .
Hæld væsken stivelse ned i en spand eller dishpan . Grundigt våd svamp eller malerulle med stivelse og pres overskydende forsigtigt . Coat den øverste del af muren bredden af stoffet med et lag af stivelse ved hjælp af svamp eller rulle . Dybest set , er du tørre muren ned med stivelsen . Hold stoffet på plads på toppen af muren med push pins . Efterlad en tomme overhæng på loftet og gulvet , der skal trimmes når de er tørre .
4 .
Påfør stivelse til den nederste halvdel af væggen med den svamp eller rulle , og placere stoffet på plads til at finish , der er knyttet til stoffet . Dette kan gøres alene , men at få en anden person til at hjælpe gør foring op og udjævning af stoffet nemmere .
5 .
Påfør en top coat af stivelse på stoffet . Brug svampen eller rullen at glatte eventuelle rynker eller bobler . Materialet er smidigt , så udglatte rynker og luftbobler kan gøres med svampen , dine hænder eller en tapet værktøj . Sørg for, at stoffet er mættet med stivelse . Når stoffet tørrer , hvis der er nogen rynker eller bobler , fugte stoffet med lidt vand og jævn igen .
6 .
Placer det andet panel ved siden af den første . Sørg for, at design mønster kampe . Gentag ovenstående trin for anvendelse af stivelse .
7 .
Lad en tomme udhæng omkring døre og vinduer . Når stoffet er tørt , trimme overhæng ved døre , vinduer og ekstra materiale på loftet og gulvet med en hobbykniv . De stive , tørre stof er let at skære . Fjern eventuelle push pins , der blev brugt til at holde stoffet.
8 .
at fjerne stoffet , trækkes forsigtigt fra det ene hjørne . Typisk stoffet falder af . Hvis der ser ud til at holde , våd ned stoffet med vand og træk det væk fra væggen . Rengør væggen med en mild sæbe til at fjerne stivelse .

Suppleant Hæftning Metode


1 .
Klip materialet til den rette højde fra loft til gulv , plus ca to inches .
2 .
Fastgør stoffet midlertidigt med push pins , indtil du korte materialet på plads . Korte i en lige linje øverst i panelet . Arbejd din vej ned på begge sider af materialet , hæftning med få inches , mens du trækker materialet stram . Dette trin kræver typisk en eller to ekstra personer til at strække stoffet stramt , mens du arbejder .
3 .
Tilføj stof trimme eller komplementære klud bånd , når alle paneler er på plads , tør og trimmet . Fjern push pins og lim trim forsigtigt i en lige linje for at skjule hæftede kanterne .

gode råd og advarsler


 • Fabric kan bruges på en væg som en accent eller det kan bruges på loftet.
 • Brug en kraftig hæftemaskine eller elektrisk hæftemaskine til de bedste resultater på den alternative Staple Metode .
 • Anden Artikel

 • hvordan du foretager fejlfinding Hunter Douglas blinds
 • hvordan man stencil på væggene til at ligne tapet
 • hvordan man kan male spisestuer i julen temaer
 • hvordan du fjerner en kant på tapet
 • fedeste teenager soveværelse ideer nogensinde
 • hvordan man kan finde ud af, om malingen er oliebaseret
 • unikke teen soveværelse ideer
 • oplysninger om gåsedun dyner
 • buksetrold pige vindue behandling ideer
 • hvordan du installerer levolor træ blinds
 •