projektideer til keramiske fliser

projektideer til keramiske fliserFor dem , der er remodeling et hjem , ekstra keramiske fliser synes at dukke overalt . Badeværelse og køkken butikker giver ofte ud prøve fliser gratis , så når beslutningerne træffes , er mange keramiske fliser til overs . Heldigvis er der nogen mange projektideer for cool ting at lave med keramiske fliser .

Keramisk Mosaik Tabel

For en farverig , let at gøre tabellen , gamle, brugte , skår af keramiske fliser . Du kan bruge så mange farver og størrelse af fliser , som du ønsker , og resultatet er fantastisk . Smedejern borde er perfekt til dette projekt , og alt hvad du behøver er et stykke træ skåret til målingerne af tabellen , injektionsmørtel , som findes på ethvert hjem butik , og en stærk tacky lim . Saml de stykker af keramiske fliser , som du har , eller bruge en hammer til at knække store stykker af fliser . Hvis du er revnet store stykker , dække flise med en gammel klud , så de stykker vil ikke flyve overalt . Stykker kommer ud forskellige størrelser og former og ulige entydighed til bordet . Hvis du vil oprette tabellen , skal du blot vælge, hvilket design du ønsker . Du kan lave en grænse for et farve , og sætte multi-farvede fliser i midten , eller blot placere tilfældige farver overalt . Lim hver flise ned med tacky lim , der forlader omkring en fjerdedel af en tomme i mellem fliserne for injektionsmørtel . Vent for en dag eller deromkring , bland injektionsmørtel og sprede det i mellem fliserne . Efter at injektionsmørtel er tørret , tør en våd klud over fliserne til at få ekstra injektionsmørtel off . Brug din nye , farverige tabel i eller udenfor .

Funky Porch Loft Decor

For en funky , kunstnerisk look , gør keramiske fliser stykker til en kreativ loft hængende . Brug større stykker af fliser , der har plads nok til at bore et lille hul i det. Vælg syv eller otte stykker i forskellige farver og former , og bor et hul i toppen af hver . Med en stærk , klar fiskesnøre , slips hvert stykke fast på en rund tråd cirkel , og anbringer det i loftet af en screenet -in veranda . Hvis du bor i en blæsende område , slips Skillinger og andre stykker af glas i nærheden af fliser for at få en vind-klokkespil effekt . Brug den samme ide med en langt stykke fiskeline og fliserne bliver en lodret væg hængende , som er en billig og funky måde at tilføje farve og karakter til et værelse eller veranda .

Ost Bakke og Coasters

En enkel brug for en keramik flise er at gøre det til en fornem ost bakke . Hvis du har en stor , ubrudt flise , bare rense den ud og sæt den på en tæller med ost , kiks og en kniv , og du har oprettet en elegant bakke . Hvis du har flere stykker af ituslåede fliser , blot få et stykke af runde eller firkantede træ eller en gammel bakke , og bruge den samme mosaik metode, som beskrevet ovenfor . Med en lille smule arbejde , har du en dejlig bakke til at bruge igen og igen . Hvis du føler dig virkelig kreativ , anvende den samme metode til mindre stykker træ til at skabe matchende bordskånere .

Anden Artikel

 • opvarmet lava lampe flydende ingredienser
 • historie Chippendale møbler
 • hvordan man kan dekorere en gårdhave dæk
 • hvordan man kan dekorere en kælder legerum
 • teen soveværelse væg ideer
 • hvordan man kan gøre de europæiske Shams
 • instruktioner for en polstring slipcover
 • hvordan du installerer Kensington laminatgulve
 • hvorfor folk trækker hus planer ?
 • hvordan man kan dekorere 1960 ’s og 1970 ’s retro -stil
 •