rag faux finish maleri instruktioner

rag faux finish maleri instruktionerRagging , også kendt som klud foruroligende , er en af de enkleste faux finish til at udføre . Dekorative malere brug klude eller ostelærred at anvende eller fjerne glasur , hvilket skaber en broget overflade med en gammel udseende . I modsætning til andre overfladematerialer , som kræver uberørte flader , ragging huder fejl og mangler på vægge . Klud sørgeligt producerer en række effekter , herunder den ser ud i antikke gips , pergament og læder , afhængigt af glasur farver og tekstur af kluden . Selvom en person kan gøre en klud faux finish af sig selv , denne teknik er bedst for to personer .

Du skal bruge:
Drop klud
. Lav-tack maler tape .
Vand-baserede ruder medium .
Blandningsbeholderen.
Akryl maling eller farvetoner .
2- tommer pensel .
Skumgummirulle .
Paint gryde.
Klude eller ostelærred .


1 .
Beskyt gulvet med en dråbe klud . Tape rundt i kanten af væggene med lav-tack tape . Tør væggene for at fjerne støv og spindelvæv .
2 .
blandes ruder mellemlang og maling eller tone i en beholder for at opnå den ønskede glasur farve . Brug en lille mængde af rå sortjord eller brændt sienna at foretage en antik glasur eller større mængder af de samme farver for at gøre en koncentreret glasur for en faux læder finish . En bleg glasur , der indeholder rå Sienna efterligner pergament .
3 .
kontroller konsistensen af glasuren . Det skal være tynd , men ikke løbende , når den anvendes til væggen . Tykkere glasur ved at tilføje mere ruder medium eller tynde den med en lille mængde vand , som det er nødvendigt. Male en prøve direkte på væggen . Tør testen glasur med en fugtig klud .
4 .
Opret flere bløde , polstrede klaser fra håndfulde af rene klude . Kanten af klude bør indsamles i ryggen af kluden bundter , eller de vil gøre mærkelige figurer , hvor de rører væggen . Hvis du bruger ostelærred , ryst det ud flere gange for at fjerne løse tråde og fnug .
5 .
begynder at anvende glasur i et hjørne af lokalet . Træn derfra , holde en våd kant for at forhindre udtørring linjer . Brug en pensel til at anvende et tyndt lag glasur på kanterne af væggen . Rulles ud i resten af afsnittet med en skum rulle . Arbejde i håndterbare sektioner . At reducere forekomsten af indlysende tørring linjer , udrulning glasur , så det har en bølget , organisk udseende kant .
6 .
Dup væggene med en klud bundt umiddelbart efter glasur er blevet anvendt . Hit hvert område mindst én gang . Pivot håndleddet for at skabe en bred vifte af mønstre . Udskift din klud , når det bliver mættet med glasur .
7 .
Glaze modsatte vægge . Tillad glasuren tørre natten over inden du forsøger at glasur tilstødende vægge . Vær forsigtig , når du fjerner den lave-tack tape .

gode råd og advarsler


 • Tør vægge ned med vand kort før ruder , hvis glasuren synes at være tørre hurtigt .
 • Anden Artikel

 • elegante taksigelse udsmykning idéer
 • låge indsætte udskiftning ideer
 • hvordan man kan male over efterligning paneler
 • dekorative måder at skjule elektriske poler
 • instruktioner for at gøre en gesims kasse
 • hvordan man kan male udvendige cement vægge
 • Sådan sætter du en lys bevægelsesdetektor
 • hvordan man kan gøre hjemmelavet trædesten uden brug af stivelse
 • hvordan man bruger hårde trægulve
 • maling farver , der påvirker produktiviteten
 •