remodellering ideer til en gammel ranch hus

remodellering ideer til en gammel ranch husRanch hjem blev en populær stil i 1970'erne og 80'erne . Selv om disse ældre boliger ser ofte forældede , kan en lille remodeling give en ranch hjem en moderne følelse. Vurdering af rummet og opstillingen af hjem er det første skridt til planlægning af remodel . Ombygningen budget er et andet vigtigt element i renoveringen planen .

Take Down Walls

Mange ældre ranch hjem funktion enkelte værelser i stedet for den mere moderne åbne plantegning . Tages ned ikke -bærende vægge for at skabe et åbent følelse opdaterer gamle ranch . Det åbne , luftige fornemmelse også gør hjemmet synes større, fordi der ikke er så mange mure dividere rummet . Skabe et mere åbent koncept med køkken , spisestue og stue er den mest almindelige valg i renovering en ranch hjem .

Tilføj arkitektoniske detaljer

Mange ældre ranch hjem manglende arkitektoniske detaljer både inde og ude. Tilføje dine egne oplysninger gør huset mere visuelt tiltalende og samtidig tilføjer din egen personlighed til det . Beslut dig for en generel udsmykning stil . Uanset om du vælger en moderne stil , rustikke look eller et mere formelt design , tænker detaljer , som ville forbedre dette tema . For en moderne hjem , kan du tilføje en skifer flise pejs med en minimal kappe . Kolonner låne et mere traditionelt look til et hjem . Overveje at tilføje arkitektoniske detaljer til uden for hjemmet , så godt. Tilføj en wrap -around veranda på forsiden eller hæve loftet linje og tilføje kviste .

Master Suite

Ældre ranch hjem er ikke sandsynligt, at funktionen en master suite som gør nyere boliger . Skab din egen herre suite under ombygning processen . Hvis master soveværelset er stort nok , tage nogle af plads til at skabe en mester badeværelse og walk-in closet . For mindre soveværelser , ekspandere til et andet soveværelse eller tilføje en udvidelse til huset . Oprettelse af en master suite tilføjer en mere moderne , opdateret fornemmelse at de ældre hjem .

Windows

Installation nye vinduer giver ældre ranchen en opdatering både inde og ude . Nye vinduer tilføje et rent look til hjemmet . Nyere vinduer også generelt åbne og lukke bedre end ældre vinduer . Og nye vinduer giver flere energibesparelser end ældre vinduer , især hvis de ældre vinduerne er utætte . Vælg en stil af vinduet, der passer til det overordnede udseende , du ønsker at opnå . Tilføj skodder til at forbedre vinduerne endnu mere .

Udvidelser

En udvidelse til det nuværende ranchen plantegningen tilføjer mere funktionel plads , der tillader mere fleksibilitet i din udsmykning . Hvis du har nok jord til rådighed , kan du udvide ranchen udad . Dette fastholder ranchen føler samtidig tilføjer kvadratiske optagelser . Hvis du ønsker en helt anderledes udseende til hjemmet , overveje at udvide opad . Tilføjelse af en anden historie til en ranch , er en stor virksomhed , der kræver professionel entreprenører til at håndtere , men det tilføjer plads og visuel interesse for hjemmet .

Anden Artikel

 • hvordan man kan dekorere en strand hytte soveværelse
 • hvordan man kan hænge et bruseforhæng på en klo badekar
 • hvordan man kan hænge en tung spejl på gipsvæg
 • cafe gardin ideer
 • hardware til at hænge gardiner
 • DIY hylder på gipsplader
 • udendørs væg udsmykning idéer
 • eclipse vindue behandlinger
 • hvordan man laver en tapetklister lag
 • hvordan de skal dække op indvendige beklædning
 •