retninger for at gøre gardiner

retninger for at gøre gardinerOm bestræbelserne på at dække en mærkelig størrelse vindue , eller blot tilføje et personligt præg på et værelse er indretning , hvilket gør gardiner kan være en relativt simpel og berigende oplevelse . Den korrekte leverancer , tid og opmærksomhed på målinger er behov for optimale resultater

Du skal bruge: .
Fabric
Matchende eller gratis tråd .
Saks.
Målebånd .
Symaskine .
Pins .
Jern .


1 .
Mål bredden af vinduet åbner til at bestemme hvor bred stoffet skal være. Bredden af stoffet skal være på mindst to inches bredere end vinduet åbner muligheder for at tage sømme , men yderligere bredde kan tilføjes til en mere samlet gardin .
Mål længden af vinduet til fastlægge den ønskede længde af gardinet . En standard gardin vil kræve en yderligere syv til otte inches af stof føjet til længden af vinduet , denne måling kan ændres afhængig af ønskede udseende
2
Fabric er et problem . af individuelle smag . Sheer stoffer kan anvendes til at dække vinduet, men mulighed for betydelig lys ind i rummet . Bomuld vil give nogle lys ind i rummet (afhængig af farve ) , og giver det færdige produkt en robust struktur. For at opnå maksimal vindue dækning , tilbyder møbelstoffer en tung væve og har den ekstra fordel , der kommer i større bolt størrelser, som hjælper med at dække større vinduer . Ligegyldigt hvad stof er valgt , vil en matchende eller gratis tråd være behov for .
3 .
For at sikre lige sømme , er det en god idé at stryge stoffet før den egentlige syning af gardiner begynder , da stoffet kan have linjer eller sømme fra bolten eller transport . Når folder er blevet fjernet , lå panelet flad , og skæres til den ønskede længde .
4 .
Begyndelse en lang side af stoffet , folde kanten i 1 /2 tommer , og tryk på . Gentag på modsatte side . Fold kanten over sig selv i samme retning , skal du trykke på , og ved hjælp af stof stifter , pin sømmen på plads , og sørg for at holde stoffet fladt , så der ikke samles. Gentag på modsatte side .
5 .
Sy en 3 /8 tomme søm på den foldede kant af stoffet , fjerner stifter undervejs . Gentag på modsatte side .
6 .
Arbejde med toppen og bunden af stoffet , fold kanterne over 1 /2 tommer , og tryk med jern . Næste , fold den øverste del af stoffet ned tre inches på bagsiden af panelet , pressen og pin på plads . Gentag den samme skridt på bunden af panelet
7 .
Sy sømme for den øverste stang lommen og sømmen 2 3 /4 inches fra kanten af forhænget , at fjerne ben langs måde . Gentag på den nederste kant . Dette afslutter syning af panelet .
Jern hele panelet fra top til bund for at fjerne enhver folder , der kan være sket i løbet af syning processen .
8 .
Sæt gardinstang i top stang lomme i panelet . Når panelet er helt på stangen , push begge ender af panelet mod midten af stangen for lettere hængende . Når hængt, trække panelet kanterne mod slutningen af stangen til at dække hele vinduet rummet .

Anden Artikel

 • soveværelse inspiration idéer
 • DIY frugt ordning
 • definitionen af oxalsyre
 • hvordan man omlakering en gårdhave bord & stole
 • hvordan at designe din egen skraldespand låg
 • forsænket lys i forhold til inventar
 • fastgørelse støbning på skabslåger
 • hvordan man kan male i en teen børneværelset
 • hvordan man kan skabe et badeværelse design
 • hvordan man kan matche bordplader til flisegulve
 •