sammenligning af badeværelse vandhaner

sammenligning af badeværelse vandhanerMange faktorer er involveret i sammenligningen af badeværelse vandhaner, blandt dem : stil , finish , placering , brugervenlighed , omdømme på fabrikanten og omkostninger . Valget afhænger af købers visuelle præference , brugerens fysiske evner og de eksisterende VVS situation . Hvis man starter fra bunden , er de valg overvældende . Ved genmontering et badeværelse , er de valg, indsnævret , hvis beholde den eksisterende håndvask og badekar er en finansiel nødvendighed . De fleste vandhane sæt har matchende versioner til vask og badekar .

Configuration

Armaturer kommer i forskellige konfigurationer . Den enkleste passer over et enkelt hul , og er et stykke med en løftestang eller ringe , som svinger gradvist fra varme ( venstre ) til kold (til højre) , op for volumen , ned for at lukke .

Tre-huls armaturer fås i to bredder . Den mindste sidder på en base , der dækker huller 4 inches fra hinanden og har et enkelt centreret tud . Det har en kold dial eller håndtag på højre og varme ringe eller håndtag til venstre. Begge skiver eller greb regulerer temperaturen uafhængigt , blanding for den fælles tuden .

Denne type findes også for huller 8 inches fra hinanden . Den forborede hul afstand i vasken afgør, hvilket der skal bruges .

hane sæt med adskilt ringer og tud er også tilgængelige. Disse er ikke blande temperaturer .

Style

Når du har valgt konfigurationen , er det næste skridt er visuel præference .

hane selskab designere arbejder på forskellige stilarter : moderne , kolonial , kubistisk , plain og fancy . Nogle har flad tud , sende en strøm af vand ligner et vandfald . Andre har en høj overordnet tude eller udvide tude , der når næsten til kanten af vasken . Tænk over dette når du vælger en lang tud : Vil det være muligt at læne dig ind over vasken og plask vand på dit ansigt

Udfør

Ifølge Consumer Reports : ? " . . . når det kommer til vandhaner , udvendige finish , ikke mærke , bestemmer holdbarhed . "

Shiny eller mat ( børstet ) finish : Shiny er smuk , men kræver vedligeholdelse .
Sølv farver : Pewter-poleret og børstet , forkromet
Gold farver : Messing-poleret og børstet , forgyldt
Pewter med guld accenter
Black og varianter , såsom verde grøn
Farvet Lucite eller keramik trim

Nogle vandhaner har metal til levering del og keramiske 4- pløjet ringer ligner gammeldags dem . Disse ofte har " hot " og " kold "skrevet på dem , og er begunstiget af renoveringsformål eller antikke kærester .

Overvejelser

Hvem vil bruge vandhaner ? Hvis børn i huset , blande vandhaner er sikrere end separate varmt og koldt , og et enkelt håndtag erstatter to uafhængige ringer .

Folk, der er enten ældre eller handicappede har problemer med at bruge " bold " type ringer , da de har en dårlig gribende form . En mor med et barn under den ene arm finder du en enkelt håndtag værdifulde .

Resumé

Eksotiske , nyere modeller med elektronisk afbrydere og automatisk turn- off kan findes , men er blevet udeladt her, da de ikke er let til rådighed , prisen er stejl , og hvis strømmen går ud , er backup strømforsyning, der kræves . En full-service VVS virksomhed skal være i stand til at lokalisere dem , hvis de ovennævnte problemer ikke er en overvejelse .

Et nyt sæt af vandhaner kan gøre underværker for at opfriske en gammel badeværelse med forholdsvis beskedne omkostninger . Penge givet godt ud for et værelse godt brugt .

Anden Artikel

 • brusekabine udsmykning idéer
 • hvad er en paisley design ?
 • hvordan man bruger tavlen maling i et soveværelse
 • hvordan man laver en billig stige reol
 • stilarter af folie til vinduer
 • etikette for borddækning bruge opladeren plader
 • fe vindue behandlinger
 • hvordan man kan vælge størrelsen på orientalske tæpper
 • ideer til en tur ud kælder
 • rustik håndværk & dekoration
 •