små spisekøkken ideer

små spisekøkken ideerSpis-i køkkener tilbyder en bekvemmelighed faktor, masker godt med travle livsstil . Denne stil køkken giver dig mulighed for at få mad på bordet hurtigt . En spisekøkken også et sted for børn at lave lektier , mens deres forældre lave mad . Overvej små spisekøkken ideer og planlægge at få det bedste ud af din plads. Foretage små ændringer for at øge dit værelse funktionalitet og appel .

Layout

En lille køkken layout er afgørende for at gøre det funktionelle . Vurder den nuværende indretning af din spisekøkken . Afgøre, om små ændringer kan ske til køkkenet arrangement for at gøre den mere effektiv . Dette kan være så simpelt som at tilføje i en lille ø til at give mere arbejde og lagerplads . Flytning af køkkenbordet lidt også kan frigøre ekstra værelse eller forbedre trafikstrømmen gennem køkkenet . Leg med indretning og placering af bevægelige dele i dit køkken for at finde de bedste layout .

Farver

Lyse farver lysere en lille spisekøkken . De skal også gøre rummet føles større og mere åbent . Hvid fungerer godt , men det er ikke det eneste lys farve til at overveje . Vælg lyse nuancer af gul for at tilføje en solrig følelse til dit køkken . Vælg lys grøn eller blå for at skabe en afslappende følelse . Hvis din frysere er mørke , kan du overveje male dem eller pletter dem en lysere farve . Skabene fylder en stor del af køkkenet-gør skabene lettere kan gøre køkkenet

Dining Options

Vælg et køkkenbord , som er stor nok til sæde hele familien uden at overhale dit køkken 's spiseplads . . Overvej indbygget spisning , der udnytter den plads , du har samtidig en dedikeret spiseplads . Tilføj en halvø eller en ø med spiseplads . Brug overfladen som et værk plads, når du ikke bruger det til spisning . Vælg en banket , som har en tabel med mindst en bænk fastgjort til en væg . Brug bænke eller individuelle stole til de andre sider af bordet . Spar plads med denne mulighed, som lader dig placere dine spiseplads tættere på væggen end en traditionel tabel . Brug parenteser til at montere en lille morgenmad bar til væggen . Køkken afføring glide let under morgenmadsbaren for mere pladsbesparende fordele . Brug bar for arbejdsområdet .

Ekspansion

Udvid din lille spisekøkken , hvis du har råd til det . Hvis du har en formel spisestue knyttet til dit køkken , vælte væggen for et mere fleksibelt begreb . Denne indstilling giver dig mere spiseplads og samtidig bevare den bekvemmelighed i dit spisekøkken . Nye boliger ofte omfatter åbne -konceptet stil på grund af bekvemmelighed og funktionelle flow mellem de to rum .

Anden Artikel

 • hvad er fint bone china ?
 • instruktioner for at indstille en Seiko verdensur
 • opbevaring tips til små rum
 • hvordan man bruger indvendige lamper for at indstille en stemning
 • design ideer til små soveværelser
 • hvordan man kan gøre hylder , der bevæger sig i et skab
 • finurlig måder at vise toiletpapir
 • DIY bue - binding til gardiner
 • hvordan man kan dekorere en spisestue med stole
 • hvordan man kan dekorere en lukket veranda
 •