typer af belysning til lav vison

typer af belysning til lav visonLys er afgørende for mennesker at se ordentligt , som er endnu mere sandt som aldring opstår, og synet begynder at svigte . Som mennesker alder , er sandsynligheden for sygdomme såsom grå stær større . Forskellige typer af belysning er til rådighed, og nogle er bedre for folk med nedsat syn . Korrekt belysning hjælper med visse opgaver , såsom læsning , skrivning , syning og andre close-up arbejde . Eksperimenterer med forskellige belysning kan hjælpe mennesker med at finde , hvad der fungerer bedst i deres situation . Forskellige typer af belysning kan arbejde bedre for forskellige situationer . Du kan bruge opgave belysning i området, hvor du arbejder , og ovenlyset for hele rummet . Belysning såsom glødelamper, lysstofrør , halogen og hele spektret bidrage til at forbedre vision.

glødelamper

Det er den typiske pære , der anvendes i de fleste typer af lamper og andre lamper . Det giver en gullig lys , som du kan direkte med den korrekte lampetype . Glødelamper er godt for tætte samarbejde .

lysstofbelysning

Du kan tænke på en lang rørformet pære , når du tænker på lysstofrør , men nu kommer de i mange typer , som du kan installere i alle typer af lys armatur . Brug dem i lamper , der normalt ville tage en glødepære . Lysstofrør er billige , holder længere og er meget køligere end andre typer af pærer . De giver off en intens blåligt lys, der er almindeligt anvendt i større bygninger som ovenlys . Nogle mennesker kan ikke bruge denne type belysning på grund af intensiteten af lyset . En anden udfordring du står over for , er, at røret pærer tendens til at flimre , hvilket kan medføre visse problemer med synet .

halogenbelysning

Det er nok det klogeste type pære . Det giver ud hvideste lys , og du kan bruge ti til enhver form for belysning brug for, selv , ligesom fluorescerende lys , det er ikke godt for folk , der er lysfølsomme . Ulemperne til halogen belysning er , at løg er dyre , og de bliver meget varm . Hvis rørt mens , kan en halogenpære forårsage alvorlige forbrændinger . Er i drift, der ikke forlader en halogen lys uden opsyn . Brug ikke en tæt på brændbare materialer .

Full Spectrum Lys

Denne type belysning er så tæt som du kan komme til naturligt sollys , fordi , som navnet siger , det dækker hele spektret af farver . Da denne type pære bruger en lysstofrør , den blå er lidt stærkere og kan forårsage blænding for folk med bestemte øjne betingelser . Da denne type pære bruger rør løg som et fluorescerende lys , kan de også flimmer , igen skaber vision problemer for visse mennesker .

Anden Artikel

 • wainscot paneler ideer
 • kælder klub ideer
 • hvordan overgangen dit indre rum fra vinter til forår
 • hvordan man kan male & dekorere badeværelser
 • hvordan man kan give en mursten pejs en makeover
 • hvordan man vælger indendørs belysning
 • instruktioner til syning swag gardiner
 • hvordan man laver en log stang seng
 • stort værelse maling idéer
 • hvordan man kan male over en vinyl mur
 •