værelse væg farve ideer

værelse væg farve ideerInteriør dekoration kan gøre ethvert rum føle sig mere som en del af en sammenhængende hjem , men det indebærer ikke blot accessorizing , vælger møbler og afvikling på et maleri til at hænge . Boligindretning omfatter ændring selve huset , og mens du måske ikke være banke ned ad en væg , det mindste, man kan gøre, er at give dem et frisk lag maling . Et godt farvet væg undertiden forskellen mellem en indbydende værelse og et du undgå.

Overvej Møbler

Gør dine vægge passer til det, du allerede har , er en vigtig overvejelse, når istandsættelse . Tænk på det på denne måde : I et rum med en gul sofa , kan en lyseblå væg bidrage til en følelse af forår og åbenhed . Med den samme gule sofa , kan en rød mur gøre rummet til at ligne en fastfood- restaurant .

Vælg farver , der supplerer hinanden . Mens dette kan betyde nogle forskellige nuancer af en enkelt farve , kan gå overbord med greens eller blues gøre rummet til at ligne en skov --- eller en smølf hus . Kig på de møbler , du allerede ejer , og møblerne du planlægger at købe , og vælge en lille udvalg af komplementære farver .

toner og effekter

Den farve du bruger til et værelse 's vægge kan have en dybt subtil effekt . Det er , din underbevidsthed reagerer forskelligt på visuelle tricks spillet af væggens farver. For eksempel , male et værelse med varme , mørke farver som brun kan få et rum synes mindre eller hyggeligere --- dette , så er et passende valg for et soveværelse . Lysere farver , som gul , lyseblå og andre pasteller , få et rum vises større og roomier .

Tilsvarende farver indflydelse stemninger . Varme farver , for eksempel , opmuntre ubevidst aktivitet . En rød , gul eller orange nuance er velegnet til et spil værelse eller hule. Blues , hvide og grå på den anden side er rolige farver, der hjælper dig med at slappe .

Tænk uden for det rum

For mere farve inspiration , se på værelserne udenfor det, du er istandsættelse . Selvom du ønsker plads til at udtrykke en stil alle sine egne , er det stadig behov for at matche resten af dit hjem ; flytter mellem modstridende værelser har en skurrende psykologisk effekt , og det gør selv de mest uafhængigt attraktive rum ser unaturlige . Hvis du ønsker at foretage en drastisk ændring i et bestemt værelse , overveje at gøre tilsvarende ændringer i hele huset , så farverne på væggene er sammenhængende .

Anden Artikel

 • enkle ideer til maling børneværelset
 • hvordan man laver et gennemsigtigt lampeskærm
 • hårdttræ kontra laminat i et køkken
 • hvordan du fjerner en kant på tapet
 • hvordan man kan bevare afskårne blomster med sukker
 • hvordan man kan hænge gobelin med stænger
 • montering af Alloc flydende gulv
 • hvordan de skal dække & dekorere træpaneler med stof
 • hvordan man finder male farver til dit soveværelse
 • hvordan man kan hænge en globus lampe
 •