vindue behandlinger for en ufuldkommen bue

vindue behandlinger for en ufuldkommen buebuede vinduer kommer i mange forskellige typer . dog ifølge The-vindue-behandling-expert. com , en perfekt buet vindue er " . . . præcis dobbelt så bred som højden . Det kaldes perfekt på grund af sin perfekte symmetri . " Således er det modsatte er et ufuldstændigt bue , et vindue , der simpelthen ikke har denne symmetri . Disse vinduer er slående at have i dit hus , som de er så karakteristisk. Når det kommer til at give vindue behandlinger for disse typer af vinduer , kan du enten vise deres ufuldkommenheder eller maske dem .

Drapery Panel

En draperier panel kan skjule eller vise den ufuldkomne bue vinduer , afhængigt af dit humør . Du skal blot montere en gardinstang tæt på loftet , og hænge draperi paneler , der ligger et par centimeter væk fra gulvet . Ikke kun disse lange forhæng giver hele rummet en følelse af længde , men de giver dig også mulighed for at skjule vinduerne helt for privatlivets fred eller for at skjule dit vindue manglende symmetri . På den anden side , kan du trække disse forhæng tilbage helt at lade i så meget naturligt lys , som du ønsker .

Stof Shades

Ifølge den-Window-behandling-expert. com , stof nuancer give dig " . . . funktionaliteten i en skygge med de smukke draperier . . . " Fabric nuancer er den type vindue, behandling, præsentation formen på din buede vinduer og fremhæve deres mangel på symmetri i en dekorativ måde . Du kan altid finde det stof nuancer , der passer til dit værelse og indretning de bedste , da der er så mange at vælge imellem. Stof nuancer kommer i mange forskellige stilarter , som den østrigske , Roman , ballon , vignet og London . De typer stof, som du bruger, også grænseløs , som du er begrænset af ingenting : du kan bruge meget florlet stof til at give dit værelse en ren , feminine look og lad i masser af lette eller tunge stof for at bevare dit privatliv og forankre det farveskema af rummet .

Skodder

Skodder straks give ethvert rum en gammeldags , land føler , samt giver dig mulighed for masser af privatliv og en robust beskyttende barriere for dine vinduer . Skodder er også relativt let at rengøre . De har tendens til være dyre , men som du sandsynligvis nødt til at have specielle skodder skabt bare for dine vinduer . For ufuldkomne arch vinduer , så spørg en vindue behandling specialist til at foretage en skabelon til skodder til dine vinduer , fordi dit vinduets dimensioner ikke er standard .

Anden Artikel

 • hvordan man kan hænge dør perler med scener
 • Hvordan kan jeg reparere den opbakning på isolerede gardiner ?
 • hvordan man kan dekorere et bord til et middagsselskab med en fyrrerne tema
 • hvordan man kan male vinyl mini blinds
 • anvendelser af knust glas
 • hvordan man svamp - male et betongulv
 • hvordan du installerer levolor træ blinds
 • hvordan man gør græsning belysning teknikker
 • ideer til en lille dreng sports soveværelse
 • stilarter pude Shams
 •