vindue støbning ideer

vindue støbning ideerEn masse faktorer går ind udvælgelsen af de bedste vinduet støbning , herunder placeringen af vinduet , typen af vinduet , budget , snedkeri færdigheder og personlige smag . Når du har valgt en støbning type , plette støbning , før du installerer det for at forhindre unødvendige dryp . Men , udføre yderligere maling eller lakering , når støbning er på plads , så alle caulking er malet så godt. Før du går i gang , overveje de forskellige vinduet støbning muligheder .

Grundlæggende Gering Ramme Molding

Enkel støbning er ofte den bedste løsning for vinduer , der ikke er kernen i et rum . For vinduer som disse , er som de i en hall eller vaskerum , en simpel fire-sidet støbning med mitered hjørner en god løsning . Denne type støbning , som ligner en træ billedramme , er enkel at lave og installere selv . Du skal blot måle den indvendige spænd på udformningen området , og brug en geringssav til at skære træ stykker med 45- graders miters på hver side til hjørnerne . Denne type støbning virker specielt godt på høje vinduer , da alle fire sider er den samme design .

Corner Block Molding

Corner blokke er en glimrende formning mulighed , hvis du ikke har en geringssav handy , men stadig ønsker at kjole op en vindueskarm og give den et mere færdigt og professionelt look . Tag træ hjørneklodser for de to øverste hjørner af vinduet , eller alle fire hjørner , hvis vinduet har ingen bund sill , og søm dem, så de sidder på de yderste hjørner af vinduet . Disse firkantede hjørneklodser ofte har et design eller mønster skåret ind i dem for at gøre dem til at se mere udsmykkede . Når hjørnerne er naglet i , satte trim op mod dem på bunden, og hen over midten af vinduet . Denne type støbning er den nemmeste at installere , selvom du ikke kan fortælle blot ved at kigge på det .

Crown Molding

Crown støbning er den perfekte løsning for store eller centrale vinduer . Denne klassiske støbning er dog udfordrende at installere , da det stikker ud fra vinduesrammen og læner sig frem i en vinkel . På grund af dette, kræver kroneformen en sømpistol bag det at hjælpe med at holde det ud . Også , hvis det støbning er kantet i kanterne , skal du have en geringssaven at gøre dobbelt-vinkelsnit til at passe i hjørnerne sammen . Det er bedst at ansætte en person med tidligere tømrer eller støbning erfaring til at installere kroneformen at undgå smertefulde og tidskrævende fejltrin . Når man arbejder med kroneformen , er det også nødvendigt at klæde sig ud og dæk ud i resten af vinduet i store , skulpturelle trim og en dejlig karmen at bidrage til at styrke det klassiske look af Kroneforme .

Anden Artikel

 • cute udsmykning idéer
 • tips om indendørs maling
 • hvordan man lægger mini blinds til en fransk dør
 • hvordan man kan male cement bord
 • billige gulvbelægning ideer
 • hvad er italiensk flise ?
 • Hvad er nogle forhæng ideer til kældervinduer ?
 • træ blinds vs latinske nuancer
 • hvordan man bruger en skygge kasse
 • hvordan man kan male en alu dør
 •