stilarter forhæng

stilarter forhængforhæng tilføje en følelse af stil til et værelse og harmonisere farverne på de møbler og tæpper . Fra formelle plisserede gardiner til mindre formelle fane-top forhæng , at vælge den Draperiet stil , der bedst passer til din stil er vigtigt .

Klem fold forhæng

Pinch læg forhæng har samler hver 4 eller 5 inches at give forhæng volumen . De samler er sat omkring 4 inches fra toppen af drapere . Knib læg forhæng kan hænge på en travers stang , som vil give dig mulighed for at åbne og lukke dem . Med store ringe i top med en pæl går på tværs af vinduet vil også give forhæng , der skal åbnes og lukkes , eller du kan hænge dem som stationær paneler .

Flammernes Knib forhæng

Flammernes knivspids forhæng er samlet omkring 3 inches fra toppen af drapere . Den samle er spredt ud på den øverste kant for at gøre det til at ligne en vin bæger . Disse forhæng er bedst hang som stationær paneler på en pæl eller stang .

Hætte forhæng

Hætte forhæng give en mindre formel look end knibe gardiner . Tyller ( åben metal ringe ) er placeret omkring en tomme-og-en-halv fra toppen af drapere . Stangen eller stang som drapere hænges er gevind gennem øskner . De kan være svære at åbne og lukke , så de fungerer bedst som stationære paneler på begge sider af vinduet .

Tab Top forhæng

Tab toppen forhæng har en fane lavet af samme stof som Draperiet fastgøres top . Fanen har en åbning , hvorigennem gardinstang er gevind . Disse forhæng er relativt let at åbne og lukke , og de har en meget uformel look .

Pocket Top forhæng

Pocket top forhæng er lettest for hjemmet kloak at gøre . Den øverste del af stoffet er foldet over mod ryggen og syet til den Draperiet at lave en lomme , hvorigennem gardinstang kan gå . Det er meget uformelt gardiner .

Klip Top forhæng

Clip top forhæng, stykker stof sømmet på alle sider uden læg , øskner , faner eller andre hængende system . Clip -on ringe er fastgjort til toppen af drapere og ringene tråd gennem en gardinstang . Igen , disse er let at gøre for gør-det -selv og er velegnet til uformelle rum .

Tie Top forhæng

Tie top forhæng har stykker af bånd knyttet og bagside hvert par inches langs toppen af en fladskærm af stof sømmet på alle sider . Når hver for-og bagside stykke bånd er bundet sammen , er det gardinstang gevind gennem dem . Denne stil er uformel og let at sy selv .

indstillinger

Der er en række muligheder for hver draperier type . Forhæng kan være lavet af silke , denim og stort set enhver stof i mellem . Det gardiner kan være foret eller uforede . Foret kan være fremstillet af et rum-mørkfarvning stof eller en tungere stof , der giver nogle isolering . De kan holdes tilbage fra vinduet med tiebacks at vedlægge en metalholder på vinduesrammen . En Valence eller header kan dække vinduet fra i toppen for at skjule tæppet eller traversen stang for en mere formel udseende .

Anden Artikel

  • hvordan man laver en plan
  • traditionelle ophængning af lamper
  • hvordan man kan male en pulje dæk
  • unikke væg tekstur ideer
  • stilarter forhæng
  •