DIY : italiensk stil møbler maleri

DIY : italiensk stil møbler maleriGenskabe udseendet af en elegant italiensk villa i dit eget hjem er en populær udsmykning mulighed . Mens mange ægte italiensk tilbehør er bredt tilgængelige , kan smukt malede antikke møbler blive meget dyrt og vanskeligt at finde. Med lidt kreativitet og et par grundlæggende værktøjer, du kan male dine egne møbler . Stenciler kan bruges til at tilføje dekorative blomster og ruller . Anvendelse af en sortjord glasur og pinefulde dine møbler kan også bidrage til at skabe en realistisk patina

Valg Møbler

Comb antikvitetsforretninger, ejendom salg og sparsommelighed butikker for billigt vintage møbler , der kan males til at ligne dyrt , autentisk italiensk stykker . Vælg stykker med dekorative elementer som buede ben og sirlige udskæringer , der involverer en gammel verden følelse . Undgå stykker , der er for moderne , lineære eller omfangsrigt . Se bort fra de nuværende finish når du vælger elementer, da de alle vil blive malet og antikke alligevel .

Forberedelse Møbler til maling

Vask dine møbler med rengøringsmiddel for at fjerne snavs og olier , før du begynder enhver maleri . Tør grundigt . Slib overfladen for at hjælpe male følge. Prime din stykker , og så vil de være klar til at vende i italiensk " antikviteter ".

Maleri Møbler

Vælg maling farver til dine møbler . Populære farver til antikke italienske malede møbler omfatter elfenben , beige , salvie grøn , lys blå og bleg fersken . Sats på maling i en æggeskal finish til at efterligne et godt slidt overflade . Brug en stencil til at tilføje blomster og andre dekorative motiver til dine møbler . Vælg en metallisk guld maling , hvis du ønsker at skabe udseendet af bladguld . Tilføj Freehand motiver eller ekstra detaljer til dit stenciled områder , hvis du er sikker på dit maleri færdigheder .

Give Møbler en Antik Patina

Bland en glasur med en rå umbra tone at gøre en antik glasur . Anvende glasur og derefter duppes overflade med ostelærred at give det en blød , alderen look . Forlad glasur på kanterne og i udskårne områder for en mere autentisk antik look . Buff toppen af udskæringer og eventuelle forhøjninger til at fjerne glasuren til at skabe højdepunkter . Distress de malede møbler med sandpapir eller ståluld . Forsigtigt buff nogle områder og helt fjerne maling i andre til at skabe den mest naturlige nødstedte look .

Anden Artikel

 • unikke væg tekstur ideer
 • hvordan man kan male en overjordisk pool
 • udsmykning idéer til , når en bror og søster deler badeværelset
 • hvordan man kan konvertere lumen til footcandles
 • hvordan man kan male en pulje dæk
 • hvordan man bruger lud som maling remover
 • hvordan du fjerner tavlen maling på en mursten
 • flise brusebad grænseoverskridende ideer
 • Navnene på sten til rådighed for bordplader
 • hvordan man kan anvende olie på en gned bronze finish
 •