Navnene på sten til rådighed for bordplader

Navnene på sten til rådighed for bordpladerMange mennesker foretrækker naturlige produkter og materialer til deres hjem og sten er ofte en top pick . Sten supplerer træ , hvilket gør det til et naturligt valg for bordplader . De mange forskellige sten bordplade produkter fortsat med at vokse tilbyde en ny forsyning af nye valg . Før du vælger en sten til din bordplade er det en god ide at få at vide den slags sten til rådighed, og deres karakteristika .

Natural Quartz

Kvarts er et af de hårdeste og mest rigelige mineraler på jorden . I modsætning til granit , som kan skæres i plader , kvarts former i krystal klynger , og skal manipuleret til at danne bordplader . Den kvarts er jorden og kombineres med andre elementer . Tælleren top er så formet og holdt sammen med polymerer og epoxy . Det tilbyder ensartede farver og en større vifte af farver end naturlige sten . Når du har kvarts bordplader , kan du nemt matche dem, hvis du ønsker at tilføje flere . Disse tæller produkter er omtrent det samme pris som granit . Quartz bordplader har en lang liste af fordele , herunder pletten modstand og sejhed .

Granit

Granit er i øjeblikket et meget populært bordplade valg . Granit findes i et stort udvalg af farver og mønstre . Varmen og ridsefri kvaliteter granit gør det langvarige og holdbare . Disse bordplader er lav vedligeholdelse og nem at rengøre med blot mild sæbe og vand . Granit bordplader kommer i plader , der er tilpasset snit og pasform til skabet konfiguration . Mennesker, der ønsker udseende og fordele af granit , i en form , de kan installere sig selv , kan købe granit fliser . Granit er porøst og pletter , så det skal være lukket. Granit bordplader er en god investering , der øger værdien og salgbarheden af et hjem .

Marble

Marmor formularer, når kalksten interagerer med andre mineraler under ekstrem varme og tryk i jorden . Det er andre mineraler , der producerer den pragtfulde farver og veining i marmor . Marmor fås i sort , hvid , gul , grøn og rød . Overfladerne normalt kommer i en poleret , eller silke finish og tilføje naturlig skønhed til ethvert område . Marmor er ikke så hårdt, som granit , så det er en god ide at forsøge at undgå at ridse eller pletter den .

Fedtsten

talkum , chlorit , dolomit og magnetit er de elementer , der skaber fedtsten . Fedtsten gør en god bordplade valg, fordi det er meget tæt , og det brænder ikke eller pletter , tilføjer holdbarhed som en top kvalitet . Det kommer i mønstrede farver af lys grå og kan have pletter eller årer i den . Fedtsten kræver mere vedligeholdelse end marmor eller granit , fordi du skal anvende mineralolie ugentlig i de første par måneder , og i sidste ende tre til fire gange om året . Oliering mørkner fedtsten overarbejde til en koksgrå . Fedtsten ridser nemt , men oliering gør ridser usynlige . For ridser , der er for indlysende , kan du bruge 80 grus-sandpapir på dem, og derefter igen anvender mineralsk olie.

Anden Artikel

 • hvordan man bruger lud som maling remover
 • hvordan man kan male en pulje dæk
 • korrekt produkter til malerarbejde køkkenskabe
 • Navnene på sten til rådighed for bordplader
 • unikke væg tekstur ideer
 • hvordan man etch vinduer for privatlivets fred
 • hvordan man laver en plan
 • flise brusebad grænseoverskridende ideer
 • hvordan man kan male en overjordisk pool
 • traditionelle ophængning af lamper
 •