budget swag lys

budget swag lysSwag lamper eller hænge lamper var meget populære i 1970 's og selv om de er ikke så populære som de engang var , synes de at gøre en genopblussen . Mange hjem forbedring viser demonstrere , hvordan man bruger swag lamper til at lyse mørke områder eller for at tilføje atmosfære både i og uden for hjemmet

Do It Yourself

Oprettelse af en swag lampe selv er relativt enkel og billig . Der er et par punkter , som vil være nødvendige , før du begynder at lave dine egne swag lampe . Mange mennesker kan lide at starte med stil skygge , de vil bruge . Nuancer kan være dem du har brugerdefinerede konstrueret eller fremstillet af en eksisterende lampeskærm . Hvis du bruger en eksisterende skygge , kan det være farvet ved hjælp af tøj farvestof , hvis skygge er lavet af en form for stof , eller det kan males . Hvis du er en særdeles snu person , kan applikationer eller fotos skal vedlægges. For at spare penge på skygge , tjek kvarter garage salg eller sparsommelighed butikker . Hvis du finder en nuance , der er formet på en måde , der er interessant for dig , stoffet omkring rammen af skyggen kan fjernes og erstattes med næsten alt , du vælger . Der er virksomheder , der sælger lamineret papir og stof, fremstillet specielt til dette formål . Sommetider vævede kurve og andre husholdningsartikler såsom øl dåser , vinflasker , kaffekrus og urtepotter bruges til at gøre swag lampeskærme .

Du vil også få brug en elektrisk stik , som kan købes på de fleste hardware butikker , en dekorativ kæde ( til ophængning af lampen ) og dekorative kroge . Færdigpakkede swag lampe kits , der omfatter alle de hardware , du bliver nødt til at lave dine egne, kan findes i isenkræmmere og hardware del af stormagasiner . Priser for kits starter som regel omkring $ 10, men kan gå så højt som 40 dollar .

Hvor finder Swag Lys

Afhængig af dit budget , hvis du ønsker at købe en swag lampe , der allerede er samlet , kan du finde dem med priser, der svinger fra omkring $ 40 til flere tusinde dollars .

Lamper Plus har en bred vifte af swag lamper med priser der starter ved 129 dollars. Se og køb nogle interessante designs til swaglamps. com med priser fra $ 49 til omkring 250 dollar. De har også kits til rådighed fra en lidt over $ 7. Sears og JC Penney er nationale butikker , der sælger rimelig pris swag lamper . Få gode tilbud på swag lamper fra Super 70 's com . der vil du finde en omfattende liste over swag lamper salg på eBay med nogle bud lukning på mindre end 20 dollars . Tjek blot vedhæng Lighting. com , hvor du vil finde nogle rigtig cool design med priser der starter ved $ 79 .

advarer

Når du laver din egen swag lamper , sørg for at bruge materialer , der ikke vil udgøre en brandfare . Overophedning er muligt , når watt i pæren er for høj , og skygge er for tæt på pæren. For eksempel , hvis du bruger et vævet kurv sørge for, at der er mindst 3-4 inches af mellemrum mellem pære og siderne og toppen af skyggen. Pærer af en lavere watt-normalt 30- watt eller mindre-anbefales .

Anden Artikel

 • hvordan man wire lys fra en strømkilde
 • bevare friske evergreens til dekoration
 • hvordan man kan sætte fut i og bringe pizzazz til et rum
 • unikke væg tekstur ideer
 • hvordan de kan opfylde tapet til en malet væg
 • ideer til at fylde pejse
 • hvordan man kan konvertere lumen til footcandles
 • lakering mørk bejdset køkkenskabe
 • hvordan man kan folde et blåt print
 • hvordan man kan male asfalt flise
 •