de bedste blomsterhandlere i Brooklyn

de bedste blomsterhandlere i BrooklynDu skal bruge:
akryl maling
. Glasur.
Spray flaske .
1- tomme afrundet kunstner pensel .
Ostelærred .
Gammel tandbørste .
Syl .
Læder pyntesnore .
Lampeskærme lim .
Papirclips .

Brooklyn , New York , er et godt sted at være , hvis du er i markedet for friske afskårne blomster . Brooklyn er hjemsted for nogle af verdens bedste blomsterhandlere og grøn- markeder . Beslutte, hvilke blomsterhandler i Brooklyn området der bedst opfylder dine behov kan være skræmmende , uden at en lille insider vejledning .

Park Florist

Beliggende i hjertet af Park Slope , dette blomsterhandler tilbyder et full-service virksomhed med fremragende service og et stort udvalg af blomster . Butikken er smukt dekoreret med antikviteter og tjenesten er usædvanlig venlig og professionel . Park Florist er kendt for ekstraordinære kundeservice og vil levere blomster uden for deres normale leveringstid zone uden omkostninger via deres netværk af allierede blomsterhandlere .

The Park Florist
158 7:e Ave .
Brooklyn , NY 11215
( 718 ) fra 768 til 9. 207
parkfloristbrooklyn. com

Rose Red og lavendel

Rose Red og lavendel er den mest højt anset blomsterhandler i Williamsburg , Brooklyn . Kendt for sin charmerende atmosfære og den utrolige kundeservice ved at ejerne Kimberley og Enrique denne blomsterhandler tilbyder et stort udvalg af unikke blomster , samt klassikere . Levering er til rådighed i Williamsburg området .

Rose Red og lavendel
653 Metropolitan Ave .
Brooklyn , NY 11211
( 718 ) fra 486 til 3. 569
roseredandlavender. com

Creative Blossoms

A Bed-Stuy favorit , Creative Blossoms tilbyder blomsterarrangementer til ethvert budget . Butikken har specialiseret sig i tilpassede blomster design, selv om de også tilbyder landskabsarkitektoniske og catering . Den interaktive kundeservice er stor , så protektor for at deltage i at skabe deres blomsterarter arrangement .

Creative Blossoms
370 Lewis Ave .
New York , NY 11233
( 347 ) fra 240 til 9. 720
nycreativeblossoms. com /

Saipua

Saipua er populær i hele Brooklyn og Manhattan for deres fremragende service og bredt udvalg af friske blomster . Beliggende i et roligt hjørne af Red Hook , Saipua 's die-hard fans rejser over hele New York hovedstadsområdet til at søge deres konstant skiftende udvalg af blomster . Beboeren blomster kunstner , Sarah , er kendt for den økologiske Rænker af hendes arrangementer .

Saipua
147 Van Dyke St.
Brooklyn , NY 11231
( 718 ) fra 624 til 2. 929
saipua. com

En verden af Blomster

Hvis du er i Greenpoint og du er i markedet for blomster , er der ikke noget bedre sted at gå hen end A World of Flowers . Deres venlige , dygtige medarbejdere vil lytte til dine behov og skabe en buket eller blomsterarter arrangement for en rimelig pris . Butikkens ejere , Grace og Jonathan , er dedikeret til deres kunder og give en helt individuel oplevelse .

En verden af Blomster
971 Manhattan Ave .
Brooklyn , NY 11222
( 718 ) fra 349 til 8. 631

Greenpoint Florist

Greenpoint Florist har et stort udvalg af friske blomster og den know -how til at skabe smukke arrangementer på bestilling . De er eksperter på store bryllup , og skal arbejde inden for dit budget til at give dig præcis , hvad du ønsker .

Greenpoint Florist
703 Manhattan Ave .
Brooklyn , NY 11222
( 718 ) fra 389 til 1. 717

Anden Artikel

 • stilarter forhæng
 • hvordan man kan folde et blåt print
 • udsmykning idéer til , når en bror og søster deler badeværelset
 • flise brusebad grænseoverskridende ideer
 • Hvordan kan jeg lave et lille badeværelse indbydende ?
 • hvordan man etch vinduer for privatlivets fred
 • de bedste blomsterhandlere i Brooklyn
 • gardinstang extender tutorial
 • hvordan man bruger lud som maling remover
 • hvordan man laver en rumdeler fra gamle skodder
 •