hvede land hjem udsmykning idéer

hvede land hjem udsmykning idéerLand Chic er en populær udsmykning stil . Tiltrækningen af denne udsmykning stil er , at det anvender elementer , der er gamle , ofte antikke . Stilen er komfortable og taler om en æra forbi . Fælles motiver i stil er hvidkalkede træ , brugen af tilbehør i efteråret farveskala og tørret frugt , grøntsager og græsser , herunder hvede . Indarbejde disse elementer ind i et værelse er enkel og kræver blot en smule omtanke .

Shadow Bokse

Shadow bokse er en effektiv måde at vise samleartikler poster på en måde , der ikke kun smukke , men visuelt organiserer dem så godt. Hvis du opretter en skygge kasse med land elementer i det , er hvede og andre græsser ideal . Idéen om høsten er en integreret land levende , og hvede betyder høst . Hvis du vil tilføje hvede til en skygge kasse , bør hvede beskæres , så det passer til en af de længere segmenter. De andre elementer bør tematisk supplere hvede . Disse kan omfatte gamle hvede øre , antikke pie fugle , gamle knapper eller en gammel avisudklip om en høst .

Tørrede Blomster Arrangementer

Tørret frugt , grøntsager og græsser er fælles elementer i land dekoration . Punkterne i aftalen bør styrke højden af hvede og bringe en plet af farve til hvede neutralitet . Vælg en levende vase i en lys efterårsfarver som rød og tilføje tørrede blomster i røde og appelsiner . Hvis vasen vil blive placeret et sted som en del af en aftale , kan farven motivet forlænges ved at tilsætte tørret græskar eller græskar i sæson .

Curtain Tie Backs

Hvede bestande , der er blevet forkortet , og bindes sammen kan bruges som et dekorativt element i et gardin slips tilbage . Det bundt hvedelagre kan laves om til en uafgjort tilbage ved at sy dem i slutningen af stemmelighed tilbage og gøre en kvast ud af dem .

Wheat-mønstrede Tilbehør

Mennesker med syning færdigheder kan oprette tilbehør, der passer inden for hvede dekorativt motiv ved at vælge stoffer med landbruget og hvede temaer i deres mønstre . Pyntepuder , dyner , kan sofa belægninger eller forhæng fremstilles af dette materiale . Du skal dog ikke overmande værelse med mønster . Det er bedre at vælge et par punkter , som puder og gardiner , og vælg solide farver til sofaen eller vægge .

Wheat-farvet Paint og gulvtæpper

Tilføjelse hvede-farvet tæpper eller maling til et værelse forbedrer hvede tema uden at tilføje mere tilbehør . En effektiv måde at indarbejde dette er ved at male tre af rummets fire vægge en hvede farve og derefter tilføje et fald farve som rød eller orange til den anden væg . En lignende ordning kan gøres for at gulvet ved at placere hvede-farvet tæpper og tilføje fall- farvet smide tæpper .

Anden Artikel

 • DIY : italiensk stil møbler maleri
 • hvordan man wire lys fra en strømkilde
 • hvordan du fjerner tavlen maling på en mursten
 • hvordan man kan male en pulje dæk
 • flise brusebad grænseoverskridende ideer
 • hvordan man laver en kappe ur
 • hvordan man kan konvertere lys magt til lumen
 • hvordan man kan dekorere en lejlighed uden at få smidt ud
 • hvordan man laver en rumdeler fra gamle skodder
 • de bedste blomsterhandlere i Brooklyn
 •